Her får du en klasse 1 harpet muld, der er harpet fri for større sten, grene, rødder og løv. Harpet muld anvendes blandt andet til anlægsarbejder som terrænregulering og nivellering. Og så danner fint harpet muld grobund for lægning af rullegræs, anlægning af græsplæne samt etablering af buske, hæk, træer og bede.

Fint harpet muld i bigbag

Harpet muld er ren muldjord som vi har renset på en 6 mm sold (den fineste på markedet), som fjerner alle sten, rødder og urenheder, som er større end 6 mm på det korteste led. Mulden du får i denne bigbag er altså rmeget fin, af højeste kvalitet og er rigtig nem at arbejde med. Produktet virker godt mod jordtæthed. Harpet muld kendes også som havemuld, muldjord, renset muld m.v. Harpet muld kan bruges overalt i din have.

Hvad kan harpet muld bruges til?

Harpet muld kan blandt andet bruges som underlag til ny græsplæne med græsfrø eller rullegræs. Til etablering af buske og bede, som fyldjord eller som topdressing til græsplænen hvis du tilsætter næring.

Læs også artiklen - Sådan anlægger du en plæne med rullegræs

Værd at vide om produktet

  • Klasse 1. ren og humusrig overjord
  • Meget fint harpet på 6 mm. sold
  • Til udjævning, nyanlæg, nysåning og rullegræs
  • Dansk kvalitet fra Nordjylland
Specifikationer
Varenummer: 4306010
Mærke: GreenBio

Om GreenBio

GreenBio producerer og forhandler en bred palette af kompostbaserede jord- og haveprodukter i høj kvalitet. Produkter der tager udgangspunkt i naturlige råvarer, uden giftrester, kunstgødning eller andre ukendte indholdsstoffer. Dansk kvalitet fra Nordjylland.

Skriv en anmeldelse!

Del dine oplevelser med andre kunder.

Kommentarer

Ingen anmeldelser. Del din indsigt med andre.

Fragt og levering