GreenBio Højbedsmuld til økologisk dyrkning inkl. 5 liter økologisk have- og grøntsagsgødning fra Farmergødning. Højbedsmulden er udviklet i samarbejde med danske anlægsgartnere og består af økologisk naturgødning, bakkesand, langtidsmodnet kompost og ren, harpet muld.

Blandingen af kompost og sand giver en jordstruktur der er velegnet til alle højbedsplanter, og har en enestående evne til at optage vand, hvilket bevirker at vandingsbehovet nedsættes betydeligt i forhold til ren muld. Komposten der anvendes, er modnet i minimum 2 år, hvilket sikrer et ensartet, homogent produkt.

Gartnerens anbefaling

GreenBio™ Højbedsmuld til økologisk dyrkning er særligt velegnet til nyanlægning af højbede, eller som jordforbedring af eksisterende højbed. Du kan plante direkte i mulden, som indeholder alt den næring som dine planter har behov for i ca. 3-4 måneder. Derefter bør du gøde med den økologiske havegødning. 

Indhold

Højbedsmuld til økologisk dyrkning er fremstillet modnet kompost, bakkesand, økologisk naturgødning og muld. Gødningen der er brugt i højbedsmulden er godkendt til økologisk dyrkning ved Miljø- og Fødevareministeriet. 100% spagnumfri.

Farmergødning have-og grøntsagsgødning er økologisk have- og grøntsagsgødning forbedrer jordens mikrobiologi og øger jordens humusindhold. 100 % komposteret økologisk hønsegødning. Formalet og pelleteret. Kan bruges overalt i haven.

Læs også vores guide til dyrkning i højbedet

Værd at vide om produktet

  • Sampak med øko muld og gødning
  • 100% spagnumfri
  • Udviklet i samarbejde med anlægsgartnere
  • Jordstruktur holder på vand og næring
  • Dansk kvalitet fra Nordjylland
Specifikationer
Varenummer: 4307030-01
Mærke: GreenBio
Rumfang: 5 liter, 1000 liter

Om GreenBio

GreenBio producerer og forhandler en bred palette af kompostbaserede jord- og haveprodukter i høj kvalitet. Produkter der tager udgangspunkt i naturlige råvarer, uden giftrester, kunstgødning eller andre ukendte indholdsstoffer. Dansk kvalitet fra Nordjylland.

Skriv en anmeldelse!

Del dine oplevelser med andre kunder.

Kommentarer

Ingen anmeldelser. Del din indsigt med andre.

Fragt og levering