Jordbærmuld fra GreenBio™ er spagnumfri muldprodukt til dyrkning af jordbær, der giver de optimale betingelser for søde, saftige og smagfulde bær. Mulden er en specialblanding bestående af naturgødning, kompost, bakkesand og muldjord. Du kan vælge at plante direkte i GreenBio™ jordbærmuld, eller benytte den som jordforbedring ved at blande mulden sammen med dit nuværende jord.

Dyrkning af jordbær

Vi anbefaler at plante jordbær på et sted med meget sol, da det giver flest og bedst bær. Plant jordbær i jordbærmulden med omkring 40 cm mellem planterne og omkring 60 cm mellem rækkerne. Da jordbær oprindeligt vokser i skove, bør du sørge for at planterne altid har rigeligt med vand for at efterligne den fugtige jord, der findes i skoven.

Greenbio™ Jordbærmuld leveres i en praktisk Bigbag, så du undgår unødigt svineri og spild i indkørsel, på fortove og gangarealer. Vi sørger for alt det tunge besvær og levering lige til haven. Prisen er inklusive alt - også leveringen.

Værd at vide om produktet

  • Den rigtige jord til jordbærdyrkning 
  • Sphagnumfri 
  • 100% organisk gødet 
  • Med mikronæringsstoffer
Specifikationer
Varenummer: 4305037
Mærke: GreenBio

Om GreenBio

GreenBio producerer og forhandler en bred palette af kompostbaserede jord- og haveprodukter i høj kvalitet. Produkter der tager udgangspunkt i naturlige råvarer, uden giftrester, kunstgødning eller andre ukendte indholdsstoffer. Dansk kvalitet fra Nordjylland.

Skriv en anmeldelse!

Del dine oplevelser med andre kunder.

Kommentarer

Ingen anmeldelser. Del din indsigt med andre.

Fragt og levering