Hjælp dine planter med Greenbio Jordforbedring Vækst. Blandingen består af ren komposteret og organisk møg, som er varmebehandlet og ukrudtshæmmende. Jordforbedringen tilfører rødderne masser af kvælstof og næringsstoffer.


Greenbio Jordforbedring Vækst kan benyttes med alle typer jord og anvendes som toplag ved f.eks. nye og eksisterende hækplanter, træer og buske, køkkenhaver, blomsterbede, kartoffelplanter m.m..


Greenbio Jordforbedring Vækst leveres i en praktisk Bigbag, så du undgår unødigt svineri og spild i indkørsel, på fortove og gangarealer.


Vi sørger for alt det tunge besvær og levering lige til haven. Prisen er inklusive alt - også leveringen.


GreenBio produkter = 100% naturligt og 100% dansk.

Specifikationer
Varenummer: 4305091
Mærke: GreenBio
Rumfang: 1000 liter, 2000 liter
Variant: Bigbag 1000 liter - fragtfrit, Bigbag 2000 liter - fragtfrit

Om GreenBio

GreenBio producerer og forhandler en bred palette af kompostbaserede jord- og haveprodukter i høj kvalitet. Produkter der tager udgangspunkt i naturlige råvarer, uden giftrester, kunstgødning eller andre ukendte indholdsstoffer. Dansk kvalitet fra Nordjylland.

4 af 5 bedømmelser

(1 kundeanmeldelser)

0%

100%

0%

0%

0%


Skriv en anmeldelse!

Del dine oplevelser med andre kunder.

Kommentarer

15. januar 2020 07.48

Bedømt af Aage Finn

Hvis du har død jord

Der er områder med død jord i min have som har fået jordforbedring og det har gjort en stor forskel. Jeg har ikke brugt produktet "rent", men blandet det med min nuværende jord og det har virket rigtigt godt. Mvh. Aage

Fragt og levering