GreenBio Plænemuld 0-12 mm er den rigtige muld til etablering af græsplæner. Mulden benyttes som et alternativ til harpet muldjord, og skaber det bedst mulige underlag, når der anlægges ny græsplæne eller boldbane.

GreenBio Plænemuld er en lækker, homogen muldblanding der består af GreenBio harpet muldjord i højeste kvalitet, tilsat organisk næring og sorteret på en 0-12 mm sold. 

Muld til rullegræs

Plænemuld er meget velegnet som underlag for rullegræs, nivellering af ujævne overflader samt til supplering i bede og på græsplæner, hvor der ønskes forbedring eller supplering af eksisterende muldjord.

Bemærk: GreenBio Plænemuld er beregnet som underlag ved etablering af græsplæner, og må ikke forveksles med topdressing, som udlægges som gødningslag på etablerede plæner.

Værd at vide om produktet

  • Bedste underlag til etablering af plæner
  • Sphagnumfri - 100% organisk gødet
  • Dansk kvalitet fra Nordjylland
  • Kæmpe udvalg i jord og muld

Specifikationer
Varenummer: 4305093
Mærke: GreenBio

Om GreenBio

GreenBio producerer og forhandler en bred palette af kompostbaserede jord- og haveprodukter i høj kvalitet. Produkter der tager udgangspunkt i naturlige råvarer, uden giftrester, kunstgødning eller andre ukendte indholdsstoffer. Dansk kvalitet fra Nordjylland.

Skriv en anmeldelse!

Del dine oplevelser med andre kunder.

Kommentarer

Ingen anmeldelser. Del din indsigt med andre.

Fragt og levering