GreenBio™ Rhododendronjord er en sphagnumfri jordblanding, der er designet for at skabe de optimale vækstbetingelser for rhododendron, azalea og surbundsplanter. Jorden har en meget fin struktur og et højt indhold af langsomtvirkende gødning, der sikrer at dine surbundsplanter har alt den næring de skal bruge i 1-3 år. 

Gartnerens anbefaling

Surbundsplanter som rhododendron har brug for en lav pH-værdi samt korrekt gødning for at trives. Derfor er denne jordblanding sammensat specielt med disse specielle krav for øje. 

Vi anbefaler omkring 150 liter GreenBio™ Rhododendronjord pr. plante ved små planter og omkring 300 liter jord pr. plante ved lidt større planter. Skal du anlægge et nyt surbundsbed bør du udlægge et lag på ca. 30 cm Rhododendronjord.

Sammensætning

GreenBio™ Spagnumfri Rhododendonjord består af nåletræskompost, komposteret fyrtræsbark og sand. Nåletræskomposten sænker både jordens pH værdi og bidrager til at give struktur og luft til en leret havejord.

Jorden er blandet så den er specielt god til Rhododendron. Den er desuden også god til for eksempel: Azalea, Tyttebær, Blomsterkornel, Havehortensia og Lyng.

Læs også vores artikel - sådan dyrker du rhododendron

Værd at vide om produktet

  • Anbefalet af danske anlægsgartnere
  • Den rigtige pH-værdi til surbundsplanter
  • 100% spagnumfri 
  • Gødet med organisk næring
  • Dansk kvalitet fra Nordjylland

Specifikationer
Varenummer: 4503022
Mærke: GreenBio

Om GreenBio

GreenBio producerer og forhandler en bred palette af kompostbaserede jord- og haveprodukter i høj kvalitet. Produkter der tager udgangspunkt i naturlige råvarer, uden giftrester, kunstgødning eller andre ukendte indholdsstoffer. Dansk kvalitet fra Nordjylland.

Skriv en anmeldelse!

Del dine oplevelser med andre kunder.

Kommentarer

Ingen anmeldelser. Del din indsigt med andre.

Fragt og levering