Skal et smukt rosenbed med smukke og stærke rosenplanter. Rosenjord fra GreenBio™ er en specialudviklet spagnumfri jordblanding der giver optimale vækstbetingelser for at kunne danne kraftige og sunde roser med et veludviklet rodnet. Da produktet ikke indeholder spagnum, derfor er strukturen på jorden meget fin.

Gartneren anbefaler

Roser er sarte og derfor er en regelmæssig pleje og den korrekte jordtype vigtigt. Med denne jordblanding får du en rigtig god jord, der er 100% baseret på kompost og fyldt med langtidsvirkende næringsstoffer. Derved kan roserne optage den naturlige næring i løbet af hele vækstsæsonen. Du kan plante direkte i rosenjorden.

Sammensætning

GreenBio™ Rosenjord er sammensat af kompost, fiber, muld og komposteret hestegødning - tilsat kalk og næring. Salmonellafri. Rosenjorden har en god næringsbalance og er mindre kalkholdig, da roser trives bedst ved lav PH-værdi.

Læs også artiklen - sådan dyrker du roser

Specifikationer
Varenummer: 4305031
Mærke: GreenBio

Om GreenBio

GreenBio producerer og forhandler en bred palette af kompostbaserede jord- og haveprodukter i høj kvalitet. Produkter der tager udgangspunkt i naturlige råvarer, uden giftrester, kunstgødning eller andre ukendte indholdsstoffer. Dansk kvalitet fra Nordjylland.

Skriv en anmeldelse!

Del dine oplevelser med andre kunder.

Kommentarer

Ingen anmeldelser. Del din indsigt med andre.

Fragt og levering