GreenBio™ - den originale danske topdressing. GreenBio™ Topdressing er et premium gødningsprodukt, der giver dig en tæt, sund og stærk græsplæne med en formidabel evne til at undertrykke mos og skadedyr som f.eks. angreb af gåsebillelarver. Produktet er udviklet i samarbejde med danske greenkeepere og indeholder størstedelen af den gødning græsset har behov for i 1-2 år. Produktet har en meget høj gødningsværdi svarerende til ca. 6-8 kg. NPK 15-12-3 pr. 100 kvm. 

Gartnerens anbefaling

Fordel GreenBio™ topdressing over græsplænen i et ca. 5 tykt mm lag. Rækkevidden er 200 m2 plæne pr. 1000 liter. Slå græsset langt ned i højden 3-4 cm. og riv græsplænen fri for evt. løsnet mos, blade og grene. Herefter udlægger du topdressingen et lag på ca. 5 mm. på plænen. Det anbefales at efterså med græsfrø i topdressingen, når du alligevel er igang. Riv plænen med en omvendt rive – derved hjælper du topdressingen med at trænge helt ned til græssets rødder. 

Vi anbefaler altid at bruge i topdressing i et maksimalt lag 10 mm. Ved et tykkere lag begynder der at være risiko for at græsset svides. Huller kan godt fyldes med topdressing - men har du større huller kan det være billigere for dig at benytte harpet muldjord.

Så langt rækker topdressing

1000 liter rækker til 200/150/100 kvm ved lag på 5/7/10 mm. 
2000 liter rækker til 400/300/200 kvm ved lag på 5/7/10 mm. 

Hvor ofte skal jeg topdresse græsplænen?

Vi anbefaler som tommelfingerregel at give din græsplæne topdressing hvert forår. Det sikrer plænen har den næring den skal bruge. Er din plæne hårdt ramt, så topdress den både forår og efterår. Du kan også få lavet en gødningsplan så du kender de præcise forhold ved netop jorden under din græsplæne, og hvad den har brug for.

Er din græsplæne allerede vejens 2. flotteste, men mangler det sidste i at overgå golfbanens green, så er det GreenBio™ Topdressing Golf du skal bruge

Indhold

GreenBio™ Topdressing er fremstillet af naturgødning, 0-1 mm sand, langtidsmodnet parkkompost og naturligt fibergødning. Topdressingen er blandet og sorteret på en 6 mm. sold - som er en meget fin sortering i forhold til konkurrernede produkter på markedet. Prisen er inklusiv levering.

Vægt ca. 850 kg.

Læs også artiklen topdressing for begyndere - sådan gør du

Værd at vide om produktet

  • 100% organisk gødet med meget høj gødningsværdi
  • Modvirker mos, gåsebiller og ukrudt i plænen
  • Sorteret på 6 mm sold
  • Tilført næringsstofferne magnesium, calcium og svovl
  • Dansk kvalitet fra Nordjylland
Specifikationer
Varenummer: 4303009
Mærke: GreenBio

Om GreenBio

GreenBio producerer og forhandler en bred palette af kompostbaserede jord- og haveprodukter i høj kvalitet. Produkter der tager udgangspunkt i naturlige råvarer, uden giftrester, kunstgødning eller andre ukendte indholdsstoffer. Dansk kvalitet fra Nordjylland.

Skriv en anmeldelse!

Del dine oplevelser med andre kunder.

Kommentarer

Ingen anmeldelser. Del din indsigt med andre.

Fragt og levering