Samlet pakke til gødning og eftersåning af græsplænen, som indeholder: 1000 liter GreenBio™ topdressing i bigbag og 2 spande GreenBio græsfrø.

Pakken rækker til 200 m2 med både topdressing og græsfrø (eftersåning). Du får en flot grøn og slidstærk græsplæne med den originale danske topdressing, der er produceret med henblik på at holde din græsplæne gødet i cirka 1 år. Græsfrø blandingen indeholder 5 forskellige sorter, og er en god allround frøblanding, der er velegnet til de fleste danske haver.

GreenBio topdressing

GreenBio™ Topdressing er en en homogen blanding af langtidsmodnet kompost, organisk naturgødning samt 0-1 mm sand. Topdressing har en fantastisk evne til at undertrykke mos og skadedyr som f.eks. angreb af gåsebillelarver. Produktet er sammensat således, at det indeholder størstedelen af den gødning græsset har behov for i ca. 1 år ved udlægning i et lag på 5 mm. Produktet er blandet og sorteret på en 6 mm. sold - altså en meget fin sortering. Mængde - 1000 liter - 1 kubikmeter - ca. 850 kg.

Læs mere om GreenBio™ Topdressing

GreenBio græsfrø

GreenBio™ græsfrø 5 liter, er S-mærkede græsfrø af høj kvalitet. Det er din garanti for de er afprøvede i det danske klima. Landbrugsstyrelsen har afprøvet græsfrøene igennem 3 år, for bl.a. slidstyrke, tørketolerance, skudtæthed og sygdomsresistens.

Læs mere om GreenBio™ græsfrø

Læs også artiklen Topdressing for begyndere - sådan gør du

Værd at vide om produktet

  • 100% organisk gødet med meget høj gødningsværdi
  • Modvirker mos, gåsebiller og ukrudt i plænen
  • Tilført næringsstofferne magnesium, calcium og svovl
  • Dansk kvalitet fra Nordjylland

Specifikationer
Varenummer: 4303025
Mærke: GreenBio

Om GreenBio

GreenBio producerer og forhandler en bred palette af kompostbaserede jord- og haveprodukter i høj kvalitet. Produkter der tager udgangspunkt i naturlige råvarer, uden giftrester, kunstgødning eller andre ukendte indholdsstoffer. Dansk kvalitet fra Nordjylland.

4.2 af 5 bedømmelser

(5 kundeanmeldelser)

20%

80%

0%

0%

0%


Skriv en anmeldelse!

Del dine oplevelser med andre kunder.

Kommentarer

11. april 2023 07.59

Bedømt af Mads Nychel

Perfekt

Leveret til tiden. Billigt på nettet (som jeg kunne finde). Fin kvalitet uden småsten og lign.

4. oktober 2018 14.14

Bedømt af Margit Junker Tidemand

GreenBio topdressing + to spande frø

Jeg er generelt tilfreds med købet. Der var nogle småsten i topdressingen, men ikke noget, der har forstyrret plæneklipningen. Topdressingen var let at sprede ud. Var tør og porøst.

5. juni 2019 11.15

Bedømt af peter

perfekt levering

perfekt levering. Om græsset kommer op er nok for tidligt at se. Vertikal processen, topdressing og såning lyder nemt, men man skal nok indse, at det bedste resultat kommer ud af viden om ens jordbunds sammensætning og vejrforholdene, hvor man bor. Det er

9. september 2021 10.23

Bedømt af René Christensen

Top dressing

Det er første gang jeg prøver topdressing, så mine erfaringer er små. Jeg havde nok forventet større effekt og hurtigere, men som sagt har jeg ikke noget sammenligningsgrundlag. Produktet er sikkert fint. Det er nok tålmodigheden der fejler noget :-)

8. maj 2018 18.27

Bedømt af Aage

OK kvalitet

Jeg er tilfreds med mit køb

Fragt og levering