Bollerup Jensen Gulvsæbe Hvid beskytter dit lyse trægulv. Dit trægulv vil være mindre modtagelig for snavs og slid, og du får en smuk og ensartet overflade. 

Hvis du mætter dine gulve med Gulvsæbe Hvid, er overfladen beskyttet og mættet, hvor en almindelig støvsugning er nok som daglig rengøring.

Gulvsæbe Hvid er beregnet til efterbehandling, vedligeholdelse og opfriskning af bl.a. lud-, sæbe- og oliebehandlede trægulve og andre træoverflader, hvor der ønskes en hvidpigmenteret overflade. Gulvsæbe er fremstillet af lyse og rene vegetabilske olier tilsat hvid pigment, der effektivt mætter træets porer og dermed beskytter mod spildte væsker.

OBS! Bør ikke anvendes koncentreret på malet og ferniseret træværk, da sæben kan opløse malingen/lakken.

Brugsanvisning:
Grundbehandling: 0,3 liter gulvsæbe til 5 liter varmt vand.
Alm. rengøring: 0,1 liter gulvsæbe til 5 liter varmt vand.

Du kan ændre doseringen i forhold til tilsmudsningsgraden.


Efterbehandling.
Grundbehandling: Sørg for at gulvet er smuds- og støvfrit og helt nylagte gulve skal afslibes. Påfør sæbeopløsningen med en gulvvklud eller moppe og følg træets længderetning til træet er mættet. Efter nogle minutter aftørres overskydende sæbe med en fugtig klud (uden sæbe).


Gentag behandlingen 2-3 gange når overfladen er helt tør. Anvend ikke for meget vand ved sæbebehandlingen – træet kan udvide sig, og når det tørrer igen, vil træet trække sig sammen. På lamelparketgulve kan limningen tage skade.


Alm. rengøring: Når dine gulve er behandlet er de lettere at holde rene – støvsugning er tilstrækkelig ved daglig rengøring.


Vanskelige pletter: Opblød pletten med vand, gnid koncentreret sæbe ind i pletten og lad det virke i cirka 5 minutter. Pletten fjernes med en grov svamp og aftør derefter området med en klud. Smør et tyndt lag koncentreret sæbe på området for at genopfriske den hvide pigmentfarve på det behandlede område.


Indeholder.
Sæbe 5-15%
Konserveringsmiddel <5%

Godt at vide: Opbevares utilgængelig for børn.

Specifikationer
Varenummer: BJ6118-1
Mærke: Bollerup Jensen
Størrelse: 1 L, 2,5 L
Variant: 1 liter, 2,5 liter

Om Bollerup Jensen

Miljøvenlige pleje- og rengøringsprodukter. Bollerup Jensen har siden 1935 udviklet og fremstillet miljøvenlige produkter indenfor pleje- og rengøring. Alle produkterne er produceret af naturlige råvarer og i mange tilfælde Svanemærkede, og som emballage benyttes flasker, fremstillet af kasserede fiskenet og dunke lavet af genbrugsplast. 

Skriv en anmeldelse!

Del dine oplevelser med andre kunder.

Kommentarer

Ingen anmeldelser. Del din indsigt med andre.

Fragt og levering