Kraftige gummifliser i sort til inde- og udendørsbrug. De robuste fliser kan anvendes til mange formål og er velegnede til eksempelvis faldsikring under et gyngestativ eller ved sandkassen, hvor børn vil lande blødt hvis de falder.


Fliserne er behagelige at gå på og giver et dejligt blødt underlag for leg og andre aktiviteter. De er derfor populære på terrasser, i udestuer eller andre steder hvor der skal tages hensyn til komfort og ergonomi. Gummiflisernes bløde underlag er desuden velegnet i fitnesscentre, til Crossfit samt cardio træning og til hjemmetræning.


Fliserne i gummi fra NORDIC PLAY er ekstra kraftige og vejer intet mindre end 7,2 kg. stykket. Der findes mange andre gummifliser i markedet der kun vejer 4-5 kg! Fliserne er fremstillet i et vejrbestandig materiale og kræver minimal vedligeholdelse. Brug f.eks. blot lidt vand og sæbe, hvis fliserne står ude om vinteren til at tage skidt og eventuelle alger.


Gummifliserne har en godkendt faldhøjde på max 100 cm.


Produktinfo:
Flisefarve: Sort
Størrelse pr. gummiflise: 500 x 500 x 30 mm
Vægt: 7,2 kg. pr. stk.
Antal: 120 stk. fliser svarende til 30 m2
Inkl. 4 stk. dyvler pr. flise 
Godkendelser: EN1177
Max faldhøjde: 100 cm

Værd at vide om produktet

  • Godkendt faldhøjde på 100 cm
  • Robuste kvalitetsfliser - 7,2 kg!
  • Til inde- og udendørs brug
  • EN1177 godkendt
Specifikationer
Varenummer: NSH810-176
Mærke: NORDIC PLAY Active
Farve: Sort

Om NORDIC PLAY Active

Nordic Play Active sætter fokus på at kombinere læringsproces, styrkelse af motorikken, legeværdi, kvalitet og underholdning i et produkt. Egnet til børn i alderen 0-12 år. Alle produkter er selvfølgelig CE mærkede og godkendt iht. EN71. Endvidere er størstedelen af produkterne i træ produceret af FSC®certificeret træ. Et sikkert valg af udendørs leg til dit barn. 

Skriv en anmeldelse!

Del dine oplevelser med andre kunder.

Kommentarer

Ingen anmeldelser. Del din indsigt med andre.

Fragt og levering