NORDIC PLAY active gummifliser anvendes som faldsikring i sandkassen eller under gyngestativet, hvor de vil lande blødt i tilfælde af et fald. Gummifliserne har en godkendt faldhøjde på max 100 cm, derfor anbefales de ikke at bruge under et legetårn.


Fliserne er også behagelige at gå på, og giver samtidigt et blødt underlag, hvor de kan bruges til udestuen eller til terrassen, hvor fliserne giver en dejlig komfort. Gummifliserne kommer i farven sort.


Gummiflisernes bløde underlag passer bl.a. også til fitness centre, til crossfit eller også bare til aldmindelig hjemmetræning.


Fliserne fra NORDIC PLAY er produceret i en ekstra kraftig kvalitet, hvilket gør at de vejer 7,2 kg. pr. styk, og skaber større sikerhed og robusthed ved eventuelle fald.


Gummifliserne tåler alt slags vejr, og skal stort set ikke vedligeholdeles. Der anbefales hvis dine fliser er ude om vinteren at bruge vand og sæbe til at rense for skidt og alger.  

Specifikationer: 
Pr. gummiflise: 500 x 500 x 30 mm
Vægt: 7,2 kg. pr. stk.
Max faldhøjde: 100 cm
Antal: 30 stk. svarende til 7,5 m2
Inkluderet: 4 stk. dyvler pr. stk.
Farve: Sort 
Godkendelser: EN1177 

Værd at vide om produktet

  • Godkendt faldhøjde på 100 cm
  • Robuste kvalitetsfliser - 7,2 kg!
  • Til inde- og udendørs brug
  • EN1177 godkendt
Specifikationer
Varenummer: NSH810-172
Mærke: NORDIC PLAY Active
Farve: Sort

Om NORDIC PLAY Active

Nordic Play Active sætter fokus på at kombinere læringsproces, styrkelse af motorikken, legeværdi, kvalitet og underholdning i et produkt. Egnet til børn i alderen 0-12 år. Alle produkter er selvfølgelig CE mærkede og godkendt iht. EN71. Endvidere er størstedelen af produkterne i træ produceret af FSC®certificeret træ. Et sikkert valg af udendørs leg til dit barn. 

Skriv en anmeldelse!

Del dine oplevelser med andre kunder.

Kommentarer

Ingen anmeldelser. Del din indsigt med andre.

Fragt og levering