”Asta” Gyngestativ fra NORDIC PLAY giver mange timers leg og hygge til børnene. Gynger drager mange børn, og er en favorit til udendørs leg, så med dette gyngestativ er der lagt op til fantasi og sus i maven.


Gyngestativet er inkl. rundgynge, hvor gyngens reb let kan justeres, så at gyngen både kan benyttes af store og små børn. Træet er FSC certificeret, og kommer i en sort grundmalet farve. 

Den klassiske rundgynge er fremstillet med et robust vejrbestandig reb. Den beskyttende skumkant giver den optimale sikkerhed for børnene.


Beton til nedstøbning af stolperne medfølger, så man hurtigt kan komme i gang med opsætningen. Nedgravning og støbning giver stabilitet og større sikkerhed når der gynges. Gyngestativet vil skabe tusindvis af timers sjov og underholdning i haven for alle i familien. 


Specifikationer:
Anbefalet alder: 3-10 år
Anbefalet antal børn: Max 2 stk.
Gyngestativ: Dimensioner ekskl. sikkerhedsafstand Højde: 210 cm Bredde: 240 cm Dybde: 9 cm Medfølger: 1 stk. stolpe NTR-A imprægneret 9 x 9 x 240 cm 2 stk. stolper NTR-A imprægneret 9 x 9 x 300 cm
1 sæt gyngebeslag 4 poser støbebeton Rundgynge Diameter: Ø100 cm Max belastning: 100 kg  

Specifikationer
Varenummer: NSH807-101
Mærke: NORDIC PLAY Active
Farve: Sort
Materiale: Råjern

Om NORDIC PLAY Active

Nordic Play Active sætter fokus på at kombinere læringsproces, styrkelse af motorikken, legeværdi, kvalitet og underholdning i et produkt. Egnet til børn i alderen 0-12 år. Alle produkter er selvfølgelig CE mærkede og godkendt iht. EN71. Endvidere er størstedelen af produkterne i træ produceret af FSC®certificeret træ. Et sikkert valg af udendørs leg til dit barn. 

Skriv en anmeldelse!

Del dine oplevelser med andre kunder.

Kommentarer

Ingen anmeldelser. Del din indsigt med andre.

Fragt og levering