Den originale danske hækjord fra GreenBio™ inklusiv. 5 liter hækgødning. Den rigtige jord og gødning til nyplantninger af alle typer stedsegrønne og løvfældende hække, eksempelvis buksbom, bøg, liguster, spirea, thuja og tjørn. Her får du en rigtig god færdigblandet og spagnumfri jord til plantning af hæk.

Greenbio hækjord

GreenBio™ Hækjord er udviklet i samarbejde med danske anlægsgartnere. Jorden er tilsat organisk næring og er rig på både mikro og makronæringsstoffer. Hækjorden er sammensat af harpet muld, naturgødning, velomsat kompost og bakkesand, hvilket giver god mellemgrov struktur, som sikrer luft, vand og næring til rodnettet. 

Jorden kan både bruges som det primære vækstmedie (nyplantning) ved at grave en rende og fylde op med hækjord omkring planternes rødder, eller som jordforbedring, hvor hækjorden iblandes den nuværende jord.

Læs mere om hækjord 

Nordic Gardens hækgødning

Nordic Gardens organisk hækgødning er specielt sammensat til hække, buske, træer og stedsegrønne planter. Gødningen indeholder alle de næringsstoffer som hækplanterne har brug for og frigives langsomt over en periode over ca. 3 måneder. Gødningen er granuleret, udvaskes ikke og svider ikke planterne.

Læs mere om hækgødning

Læs også artiklen sådan planter du hæk: Trin-for-trin

Værd at vide om produktet

  • Færdigblandet jord og hækgødning
  • Spagnumfri
  • God struktur med luft, næring og vand til rodnet
  • Tilsat organisk næring og mikronæringsstoffer
  • Udviklet i samarbejde med anlægsgartnere

Specifikationer
Varenummer: 4305012
Mærke: GreenBio
Rumfang: 1000 liter

Om GreenBio

GreenBio producerer og forhandler en bred palette af kompostbaserede jord- og haveprodukter i høj kvalitet. Produkter der tager udgangspunkt i naturlige råvarer, uden giftrester, kunstgødning eller andre ukendte indholdsstoffer. Dansk kvalitet fra Nordjylland.

5 af 5 bedømmelser

(1 kundeanmeldelser)

100%

0%

0%

0%

0%


Skriv en anmeldelse!

Del dine oplevelser med andre kunder.

Kommentarer

15. november 2021 16.38

Bedømt af Dorthe Martinsen

Green bio Hækjord

Meget fin kvalitet, og det kom meget hurtigt. Desværre blev det ikke stillet der hvor vi gerne ville have haft det, men dog så vi kunne komme ind i indkørslen.

Fragt og levering