Hamlet læggekartoffel 1,5 kg er en meget tidlig kartoffel med højt udbytte. Her får du en fastkogende kartoffel, med en fin og mild kartoffelsmag.


Hamlet læggekartofler giver et højt udbytte, med lyst gult kød og ovale knolde. Kartoflen egner sig rigtigt godt til mange forskellige retter i både det varme og kolde køkken. Hamlet læggekartofler er både brok- og nematoderesistent.


Hamlet kartofler smager fantastisk nyopgravede, og er desuden oplagt til lagring frem til vinter. Som nye kartofler skal kartoflerne blot skylles grundigt og kan derefter spises med skræl. Ønsker du at gemme Hamlet, bør de, som andre kartoffelsorter, opbevares tørt, mørkt og frostfrit ved omkring 5 grader.


Tidlige Hamlet læggekartofler


Her får du en netpose med 1,5 kg certificerede læggekartofler i bedste kvalitet. Forspiring af kartoflerne: Hamlet er en kartoffelsort der bør forspires rimeligt tidligt, da den har en lang spiredvale.


Læggekartoflerne stilles et køligt og lyst sted til forspiring. Lægges når de er spirede, som typisk er i slut marts eller start april, når jordtemperaturen er over 8 grader. Da Hamlet kartofler er en tidlig sort, kan du forvente skønne kartofler der hurtigt er spiseklare.


Produktdata  • 1,5 kg certificerede læggekartofler
  • Tidlig kartoffelsort med mild smag
  • Læggetidspunkt: slut marts - start april (forspires i god tid)
  • Høstperiode: tidligt
  • Højt udbytte
  • Brokresistent og nematoderesistent

Læs også: Dyrkning af kartofler

Specifikationer
Varenummer: PK2226
Mærke: Palm Kartofler

Om Palm Kartofler

Palm Kartofler et et kartoffelpakkeri beliggende i idylliske omgivelser på Fyn, som har pakket og forsynet det danske marked med kartofler siden 1979. Med læggekartofler fra Palm kartofler er du sikret et bredt udvalg af certificerede læggekartofler i højeste kvalitet. 

5 af 5 bedømmelser

(3 kundeanmeldelser)

100%

0%

0%

0%

0%


Skriv en anmeldelse!

Del dine oplevelser med andre kunder.

Kommentarer

3. juli 2023 07.05

Bedømt af Kathe Petersen

Stor tilfredshed

Jeg var så tilfreds med købet af Hamlet kartofler det er en god kartoffel og smager dejligt så ikke sidste gang jeg løber dem!

14. marts 2022 09.31

Bedømt af John Petersen

Hamlet læggekartofler

Jeg har lagt kartoflerne til forspiring og de spirer meget flot.

12. maj 2022 16.03

Bedømt af Lone Garnum

Læggekartofler - stort udvalg og hurtig levering

Vi var for sent ude, der var udsolgt af læggekartofler, hvor vi plejer at handle. Hos Haveglad var der stadig mange at vælge imellem, jeg valgte 3 slags, og de kom efter et par dage. Jeg tænker det er her, jeg kommer til at købe læggekartofler for fremtiden!

Fragt og levering