Komplet havehegnspakke som er direkte klar til opsætning, og hvor du nemt kan komme i gang.


Hegnet er fremstillet af plastbelagt varmgalvaniseret tråd, der er svejst i samlingerne. Afstanden mellem de lodrette tråde er 5 cm og mellem de vandrette tråde 10 cm.


De vandrette tråde er kreppet, hvilket letter opsætningen i kuperet terræn. Med havehegnspakken er det den perfekte pakke til at kunne indhegne haven for hunden, eller til at ramme træerne ind.


Pakkens indhold: 
100 meter hegn 8 stk. Ø7x150 cm NTR-A imprægneret start-, slut- eller hjørnestolper 32 stk. Ø5x125 cm NTR-A imprægneret mellemstolper 4 x 50g galvaniserede kramper til fastgørelse af hegnet på træstolperne. Ø7x150 cm pælene bruges som start og stop pæl, mens Ø5x125 cm pælene som mellempæle med en afstand på ca. 3 meter og monteres på hegnet med de medfølgende kramper. Trådhavehegnet er velegnet til indhegning af haven. B: 10000 x H: 80 cm

Specifikationer
Varenummer: NSH900-043
Mærke: Hortus
Farve: Sort

Om Hortus

Hortus er producent af produkter til haven. Hortus betyder nemlig "have" på latin, hvilket passer perfekt til deres ønske om at lave design og kvalitetsprodukter til netop haven. Hortus sortiment består blandt andet af hegn i forskellige materialer, såsom træ, komposit, glas og metal og elektriske terrasevarmere i forskellige kvaliteter til terassen, loft og væg. 

Skriv en anmeldelse!

Del dine oplevelser med andre kunder.

Kommentarer

Ingen anmeldelser. Del din indsigt med andre.

Fragt og levering