Farmergødning næringskalk med økologisk hønsegødning i 5 liters genbrugsspand. Næringskalk sikrer tilførsel af kompost som er med til at forbedre strukturen i jorden og opretholde den optimale pH-værdi. Derved forbliver haven grøn og frodig. Pillerne er lette at strø ud, og indarbejdes i de øverste 3-4 cm af bedet/køkkenhaven. Næringskalk kan anvendes i hele haven.

Med næringskalk fra Farmergødning får du:

– Organisk jordforbedringsmiddel
– Til plæne, køkkenhave og blomsterbed
– Sikrer den rette pH-værdi
– Langtidsvirkende
– Pelleteret og nemt at udstrø

Sådan gør du:
Anbefalet dosering pr. 10 m2

Køkkenhave: 6 kg om foråret. Supplér gerne med hønsegødning i vækstsæsonen. Blomsterbede, buske og hække: 2-3 kg om foråret. Græsplæner: 2-6 kg, alt efter hvor grøn du ønsker græsplænen.

Indhold
Økologisk næringskalk bestående af 50 % komposteret økologisk hønsegødning, 50 % skrivekridt 0-4. Sam granuleret og pelleteret.

Analyse
Total kvælstof (N) 1,33 %
Vandopløseligt kvælstof (N) 0,3 %
Total fosfor (P) 0,8 %
Total kalium (K) 1,1 %

Leveres i spand af høj kvalitet, som kan tåle at stå udendørs. Mål: ca. 21 x 21 x 21 cm. Efterfølgende kan du benytte spanden til andre formål som f. eks. opbevaring.

Værd at vide om produktet

  • Til plæne, køkkenhave og bede
  • Pelleteret - let at udstrø
  • Frigives langsomt - svider ikke
  • Med micro- og macronæringsstoffer
Specifikationer
Varenummer: FG1002-03
Mærke: Farmergødning
Rumfang: 5 liter

Om Farmergødning

Farmergødning leverer dansk økologi til din have. Det er 100% økologiske produkter fra Vesthimmerland. Som nogle af de få i Danmark opfylder Farmergødnings jord- og muldprodukter kravene til at kunne kalde sig statskontrolleret økologisk. Vi har et stort udvalg af økologisk gødning, jord og muld fra Farmergødning til dine blomster og afgrøder. 

Skriv en anmeldelse!

Del dine oplevelser med andre kunder.

Kommentarer

Ingen anmeldelser. Del din indsigt med andre.

Fragt og levering