Denne praktiske havesæk med håndtag er perfekt til at håndtere alt dit haveaffald, hækaffald, blade og afklippet græs. Uanset om du rydder op efter hækkeklipningen eller renser blomsterbedene, er denne havesæk en rigtig god hjælper, der kan bruges til mange formål overalt i haven.

Havesækken er udført i kraftig kvalitet, så du kan være sikker på, at den kan klare selv de mest krævende opgaver. Med dens rummelige kapacitet på 112 liter og mål på 56 x 46 cm er der masser af plads til alt dit haveaffald.

Specifikationer:

  • Kapacitet: 112 liter.
  • Mål: 56 x 46 cm.
  • Udstyret med praktiske håndtag.

Værd at vide om produktet

  • Ekstra rummelig havesæk
  • Let at transportere haveaffaldet
  • Robust kvalitet
Specifikationer
Varenummer: BMB7500508
Mærke: Nordic Gardens

Om Nordic Gardens

Nordic Gardens er danske produkter til haven og hjemmet. Med Nordic Gardens får du kvalitetsprodukter, der er udviklet til det nordiske klima. Nordic Gardens tilbyder blandt andet græsfrø, flydende gødninger, faste gødninger, kapilærkasser, fiberduge og mange andre forskellige produkter til haven.

5 af 5 bedømmelser

(1 kundeanmeldelser)

100%

0%

0%

0%

0%


Skriv en anmeldelse!

Del dine oplevelser med andre kunder.

Kommentarer

22. maj 2024 09.33

Bedømt af Kristina

God størrelse

Jeg har tidligere købt en tilsvarende sæk til mit haveaffald, men den var alt for lille. Denne har en god størrelse og fylder ikke meget når den er pakket sammen. Har den bla. med rundt når jeg beskærer roser.

Fragt og levering