Højbedspakke Deluxe bestående af 1000 liter GreenBio højbedsmuld, Nordic Gardens højbedsrammer, ukrudtsdug til højbede og vækstdug til højbedsrammer. Haveglads højbedspakke Deluxe, indeholder alt hvad du har brug for til etablering af dine egne højbede.

Højbedsmuld er en blanding af almindelig muldjord, bakkesand og lantidsmodnet parkkompost. Efter blandingen er produktet sorteret på en 10 eller 20 mm. sold. Komposten der anvendes er modnet i mere end 2 år, hvilket resulterer i et indhold af meget stabilt humus. Den stabile humus giver jorden en god evne til at holde på fugten i tørre perioder, uden at den mister sine dræningsegenskaber. Indholdet af sand gør jorden let at arbejde med, uden at der dannes knolde, også i perioder med regn.


Forårsplæne pakken indeholder:


1 stk. bigbag GreenBio Højbedsmuld á 1000 liter.
4 stk Nordic Gardens højbedsrammer, natur
2 stk Nordic Gardens ukrudtsdug til højbedsrammer
2 stk Nordic Gardens vækstdug med elastik til højbedsrammer


Prisen er inklusive alt - også leveringen.


Læs mere om højbede

Specifikationer
Varenummer: 5602123
Mærke: GreenBio

Om GreenBio

GreenBio producerer og forhandler en bred palette af kompostbaserede jord- og haveprodukter i høj kvalitet. Produkter der tager udgangspunkt i naturlige råvarer, uden giftrester, kunstgødning eller andre ukendte indholdsstoffer. Dansk kvalitet fra Nordjylland.

Skriv en anmeldelse!

Del dine oplevelser med andre kunder.

Kommentarer

Ingen anmeldelser. Del din indsigt med andre.

Fragt og levering