Holmebo Barkmuld er god jorddækning under hæk og buske. Barkmuld holder på fugt og nedsætter vandingsbehovet. Det hæmmer effektivt ukrudt og giver næring til planterne. Barkmuld er en langtidskomposteret barkblanding. Barken er komposteret til små, fine stykker, der giver en blød og luftig muld. Mulden har et højt indhold af fiber og organisk materiale, og muldens næringsstoffer frigives løbende efter plantens behov.

Barkmuld er velegnet til mange forskellige formål i haven og på grønne områder. Ved at udlægge barkmuld under eksempelvis hække og i bede, minimerer du forbruget af kemi og nedsætter arbejdet med at holde ukrudtet væk. Barkmulden er desuden velegnet til brug som jordforbedringsmiddel til både sandet- og lerede jorde.

Et lag muld på ca. 15 cm nedsætter fordampningen, og holder effektivt på fugten i jorden. Mulden hæmmer ukrudt og frigiver samtidigt næring til planternes rødder når den omdannes til humus. 

Holmebo Barkmuld kan anvendes ved både nyplantning og til eksisterende buske og hække.

Varedeklaration

Langtidskomposteret barkmuld af bark fra gran- og fyrretræer.

Finhedsgrad: Sigtet til 2-6 mm
Surhedsgrad:  pH ca. 4,0-4,5
Volumen: 50 liter
Produktionsland: Sverige

Fremgangsmåde

Holmebo Barkmuld har en ukrudtshæmmende virkning ved brug som dækmateriale under træer, hække og i bede. Barkmuld kan desuden bruges som jordforbedringsmiddel.

Til eksisterende planter:  Barkmulden løsnes og udlægges på jorden under hækplanter og buske i et lag på 15 cm. Dette kan gøres på alle tider af året, men gerne i det tidlige forår før ukrudtet spirer.

Nyplantning: Jorddækning ved nyplantning: Barkmulden løsnes og udlægges på jorden under de nyplantede hækplanter, træer eller buske i et lag på 15 cm. Vi anbefaler nyplantning om efteråret. Du kan med fordel gøde og kalke jorden før udlæggelse af barkmulden. 

Jordforbedring: Benyttes barkmuld som jordforbedringsmiddel sammenblandes mulden med eksisterende jord i forholdet 25 liter barkmuld pr. m2. Blandingen er velegnet til træer, hæk og buske, men er for grov til mindre planter.

Værd at vide om produktet

  • Hæmmer ukrudt
  • Nedsætter fordampningen
  • Frigiver næringsstoffer
  • Kvalitet siden 1948
Specifikationer
Varenummer: HB124210
Mærke: Holmebo Tørv
Størrelse: 48 x 50 Liter , 50 liter

Om Holmebo Tørv

Med over 70 års erfaring med haveprodukter ved Holmebo hvad der skal til for at skabe bæredygtig og frugtbar dyrkning. Holmebo Torv er familievirksomhed fra Rydaholm i Sverige, har siden 1948 produceret naturlige haveprodukter i absolut topkvalitet. I sortimentet finder du blandt andet jordprodukter som rosenjord, plantejord, planteskolejord og blomsterjord samt yderligere produkter som plantesække, plænestarter, pinje- og dækbark og sphagnum.

Skriv en anmeldelse!

Del dine oplevelser med andre kunder.

Kommentarer

Ingen anmeldelser. Del din indsigt med andre.

Fragt og levering