Holmebo Grov spagnum er den rigtige type sphagnum til rhododendron og surbundsbed. Den grove sphagnum har mange fordele når det bruges som jordforbedring og til dyrkning i haven. Blandt andet på grund af dens enestående evne til at holde på fugt i jorden, skabe luftcirkulation om plantens rødder og dets gode evne til at kontrollere jordens surhedsgrad. Spagnum forbedrer jordstrukturen og næringsstofindholdet, samtidig med at det kun nedbrydes langsomt og er meget let at have med at gøre. Det fremmer en sund plantevækst og skaber et frodigt haveområde.

Spagnum til surbundsbede

Holmebo Grov sphagnum er groft granuleret i 0-50 mm, og er den rigtige spagnum til etablering og vedligehold af rhododendron og andre bede med surbundsplanter. Grov sphagnum har en lav pH værdi på mellem 3,5 til 4,5 og nedsætter effektivt jordens pH-værdi i dine surbundsbede.

Spagnum til jordforbedring 

Da grov spagnum tilfører jorden en meget grov struktur, er den rigtig god som jordforbedringsmiddel. Dette gør du let ved at blande sphagnum med din eksisterende havejord. Holmebo spagnum bevarer fugtigheden, stimulerer roddannelsen og sikrer den optimale vækst i surbundsbedet. Svensk produkt fra højmose, i absolut topkvalitet. Leveres let komprimeret i en praktisk bigbag på 1000 liter, hvilket tilsvarer godt og vel 1 kubikmeter. 

Sammensætning 

  •  Ren lys klynetørv, lufttørret, lavformuldet sphagnum 
  •  pH værdi 3,5 - 4,5 
  •  Omsætningsgrad H2-H4 
  •  Tørsubstans 60kg/m3 
  •  Askeindhold under 5%
Få mere information om sphagnum på vores haveguide

Værd at vide om produktet

  • Den rigtige spagnum til surbund 
  • Bevarer fugtigheden 
  • Stimulerer roddannelsen 
  • Svensk kvalitet siden 1948 
  • Genetablering af højmose
Specifikationer
Varenummer: HB1310001
Mærke: Holmebo Tørv
Rumfang: 1000 liter
Størrelse: 0-50 mm

Om Holmebo Tørv

Med over 70 års erfaring med haveprodukter ved Holmebo hvad der skal til for at skabe bæredygtig og frugtbar dyrkning. Holmebo Torv er familievirksomhed fra Rydaholm i Sverige, har siden 1948 produceret naturlige haveprodukter i absolut topkvalitet. I sortimentet finder du blandt andet jordprodukter som rosenjord, plantejord, planteskolejord og blomsterjord samt yderligere produkter som plantesække, plænestarter, pinje- og dækbark og sphagnum.

5 af 5 bedømmelser

(1 kundeanmeldelser)

100%

0%

0%

0%

0%


Skriv en anmeldelse!

Del dine oplevelser med andre kunder.

Kommentarer

6. januar 2020 07.46

Bedømt af Finn Elgaard Pedersen

Det bedste spagnum

Holmebo laver bare det bedste spagnum på markedet. Jeg har været en del forskellige producenter igennem og det her er bare altid god kvalitet

Fragt og levering