Holmebo kartoffeljord i 40 liters poser er en jordblanding, der er specielt sammensat til dyrkning af kartofler. Holmebo kartoffeljord fungerer til alle slags kartofler, samt til dyrkning i både højbede og i krukker. Du kan plante direkte i mulden eller bruge den som jordforbedring ved at blande kartoffelmulden sammen med dit eksisterende jord.


Dyrkning
Lad kartoflerne forspirre inden plantning. Tidlige kartofler lægges til spiring i februar, resten lægges i marts. Læg gerne kartoflerne i lag i et rum med 14-18°C og godt lysindfald. De vil spire i løbet af en måneds tid. Ønsker du en tidlig høst, kan du plante dine kartofler fra marts, men i dette tilfælde anbefaler vi overdækning med vækstdug, der holder på varmen og fugten i jorden.


Vand kun kartoffelplanterne, hvis jorden ikke er godt fugtig. Du bør ikke vande med mere end 20-30 mm vand.


Sammensætning: 
85% Sphagnum H5-H8
15% sand 
Struktur: Fin 
Brugsvolumen: 40 L


Tilsætninger pr. m3 brugsvolumen:
Kalkstensmel 3,5 kg
Lithokalk 1,5 kg
NPK 11-5-18 2 kg med micronæringsstoffer

Specifikationer
Varenummer: HB1126040
Mærke: Holmebo Tørv
Rumfang: 40 liter, 2040 liter
Variant: Palle - 51 poser á 40 liter - fragtfrit, Poser á 40 liter

Om Holmebo Tørv

Med over 70 års erfaring med haveprodukter ved Holmebo hvad der skal til for at skabe bæredygtig og frugtbar dyrkning. Holmebo Torv er familievirksomhed fra Rydaholm i Sverige, har siden 1948 produceret naturlige haveprodukter i absolut topkvalitet. I sortimentet finder du blandt andet jordprodukter som rosenjord, plantejord, planteskolejord og blomsterjord samt yderligere produkter som plantesække, plænestarter, pinje- og dækbark og sphagnum.

Skriv en anmeldelse!

Del dine oplevelser med andre kunder.

Kommentarer

Ingen anmeldelser. Del din indsigt med andre.

Fragt og levering