Flot og dekorativ dækbark af 100% ren pinjebark. Pinjebark er populær og skaber med dens grove struktur smukke havebede. Barken forhindrer ukrudt i bedene, og holder jorden fugtig. Barken skaber også et isolerende lag, så temperaturforskelle forhindres.

Pinjebarken fuldender ethvert bed ved at give bedene et smukt udseende og rene linjer. Barken holder ukrudt væk fra bedene og holder jorden fugtig. Barken kan også anvendes til havestier og parkstier. Pinjebarken sørger for at isolere og mindsker temperaturforskelle.

Anvendelse:

I bede spredes et lag på ca. 5-7 cm. Til havestier og parkstier anbefales et lag på ca. 10-15cm. Til rhododendron og andre rodplanter anbefales det at gøde før jorden tildækkes med pinjebarken. 

Sammensætning

Pinjebark (Maritime Pine Bark, Pinus Pinaster). Varme- og dampbehandlet. Kvalitet: NF142, fraction characteristics compliance of the RAL-GGS standards 

Certificeringer: FSC og PEFC certificeret. RAL and RHP

Posen indeholder 50 liter.

Værd at vide om produktet

  • Perfekt til bede og stier
  • Smuk rødbrun pinjebark 
  • 100% fri for ukrudt og smådyr 
  • FSC og PEFC certificeret
Specifikationer
Varenummer: HB105150
Mærke: Holmebo Tørv
Rumfang: 50 liter, 2400 liter
Variant: 50 liter, Palle - 48 poser á 50 liter - fragtfrit

Om Holmebo Tørv

Med over 70 års erfaring med haveprodukter ved Holmebo hvad der skal til for at skabe bæredygtig og frugtbar dyrkning. Holmebo Torv er familievirksomhed fra Rydaholm i Sverige, har siden 1948 produceret naturlige haveprodukter i absolut topkvalitet. I sortimentet finder du blandt andet jordprodukter som rosenjord, plantejord, planteskolejord og blomsterjord samt yderligere produkter som plantesække, plænestarter, pinje- og dækbark og sphagnum.

Skriv en anmeldelse!

Del dine oplevelser med andre kunder.

Kommentarer

Ingen anmeldelser. Del din indsigt med andre.

Fragt og levering