Rhodrodendonjord fra Holmebo er en jordblanding skabt for at give de ultimativt bedste vilkår for surbundsplanter. Svensk produkt fra højmose, af absolut topkvalitet.

Rhododendron er en surbundsplante, der trives bedst med en sur jord, der har en pH-værdi på 4,0-4,5. Hvis pH-værdien i jorden i et rhododendronbed for høj, vil man opleve at bladene blive gullige og efterfølgende er der risiko for at planten går ud. I Danmark har vi ikke mange haver, hvor jorden har en lav nok PH-værdi til at surbundsplanter trives. Derfor et det nødvendigt at anlægge bedene, med enten sphagnum, eller en specielblandet rhododendronjord, som denne. 

Jorden indeholder sphagnum og et højt niveau af langsomtvirkende, naturlig gødning samt mikronæringsstoffer, der sikrer at dine surbundsplanter får den næring de har brug for. Rhodrodendonjord er også velegnet til azalea, hortensia, lyng, bregner og skimmia.

Rhododendronjord indhold

Hovedbestanddele: Tørvemuld, barkmuld
Sammensætning:
80 % tørvemuld
20 % barkmuld
Struktur: Medium til grov
Brugsvolumen: 40 L
Surhedsgrad: pH 4-4,5

Tilsætninger pr. m3 brugsvolumen:
Dolomitkalkmel 1,5 kg
NPK 11-5-18 med mikronæringsstoffer: 1 kg

Læs også: beskæring af hortensia 

Værd at vide om produktet

  • Bedste vilkår for surbundsplanter
  • Korrekt pH for surbund
  • Med langsomtvirkende gødning
  • Kvalitet siden 1948
Specifikationer
Varenummer: HB1016640
Mærke: Holmebo Tørv
Rumfang: 40 liter, 2400 liter
Størrelse: 40
Variant: Palle - 60 poser á 40 liter - fragtfrit, Poser á 40 liter

Om Holmebo Tørv

Med over 70 års erfaring med haveprodukter ved Holmebo hvad der skal til for at skabe bæredygtig og frugtbar dyrkning. Holmebo Torv er familievirksomhed fra Rydaholm i Sverige, har siden 1948 produceret naturlige haveprodukter i absolut topkvalitet. I sortimentet finder du blandt andet jordprodukter som rosenjord, plantejord, planteskolejord og blomsterjord samt yderligere produkter som plantesække, plænestarter, pinje- og dækbark og sphagnum.

Skriv en anmeldelse!

Del dine oplevelser med andre kunder.

Kommentarer

Ingen anmeldelser. Del din indsigt med andre.

Fragt og levering