Holmebo topdressing er en god, allround plænedressing til græsplænen. Ved årligt at topdresse din plæne, giver du græsset alt den næring det har brug for, for at holde sig sund, stærk og grøn.


Med jævnlig topdressing styrkes plænens evne til at undertrykke mos, ukrudt og skadedyr som eksempelvis gåsebillelarver. Desuden bidrager laget af topdressing med at holde plænen jævn og tæt.


Produktet indeholder størstedelen af den gødning en normal græsplæne har behov for i ca. 1 år.


Rækkevidde
Ved den anbefalede udlægning på 5 mm rækker 1000 liter topdressing til mellem 150 - 200 m2 græsplæne. Lidt mere hvis du har en jævn plæne uden huller, og lidt mindre hvis du har brug for at fylde ujævnheder ud. Udlæg topdressing i et maksimalt lag 10 mm for at undgå at græsset svides.


Det anbefales at udlægge topdressing i foråret (april - maj), men du kan i princippet bruge plænedressing i hele havesæsonen.


Fremgangsmåde
Fordel topdressing på græsplænen i et lag på ca. 2-6 mm. Udlægning kan gøres med en skovl og en stiv kost, med en løvrive, eller ved benytte pallen som bigbag'en kom på: Vend pallen på hovedet, bind et par snore i den, og træk den derefter rundt på græsplænen og fordel topdressingen. Plænen skal se "beskidt" ud når du er færdig, men græsset skal stadig stikke op igennem topdressingen, så det kan få sollys.


Produktdata
Holmebo Topdressing er fremstillet af organisk naturgødning, sand og kompost. Produktet er blandet og sorteret på en 6 mm. sold - som er en meget fin sortering. 


Mængde: 1000 liter
Vægt: ca. 850 kg.
Rækker til: 150 - 200 m2


Læs også: Topdressing - sådan gør du.


Værd at vide om produktet

  • Svensk kvalitet siden 1948
  • Specialister i dyrkningsmedier
  • Det naturlige havevalg
Specifikationer
Varenummer: HB2110001
Mærke: Holmebo Tørv
Rumfang: 1000 liter

Om Holmebo Tørv

Med over 70 års erfaring med haveprodukter ved Holmebo hvad der skal til for at skabe bæredygtig og frugtbar dyrkning. Holmebo Torv er familievirksomhed fra Rydaholm i Sverige, har siden 1948 produceret naturlige haveprodukter i absolut topkvalitet. I sortimentet finder du blandt andet jordprodukter som rosenjord, plantejord, planteskolejord og blomsterjord samt yderligere produkter som plantesække, plænestarter, pinje- og dækbark og sphagnum.

Skriv en anmeldelse!

Del dine oplevelser med andre kunder.

Kommentarer

Ingen anmeldelser. Del din indsigt med andre.

Fragt og levering