Holmebo Vækst-ler 20 liter, bruges til dræn i potter og krukker. Leret har mange gode egenskaber, bl.a. at det optager og frigiver vand efter plantens behov, giver luft til plantens rødder og nedsætter vandingsbehovet.

Vækst-ler er naturligt moler fra øen Fur i Limfjorden. Det unikke ler har en helt enestående evne til at optage og holde på vand og gødning, for derefter løbende at frigive det i takt med planternes behov.

Vækst-ler styrker rodvæksten og sikrer dybe, stærkt voksende rødder. Leret skaber luft og ilt til plantens rødder, forbedrer jordens struktur og reducerer vandingshyppigheden. Det giver optimale betingelser for vækst til alle typer planter, hvad enten det er nyplantning, omplantning, stiklinger eller lignende.

Kan bruges inde og ude.
 
Sammensætning
Terramol TE 65K.
Renset og brændt moler
 
Kornstørrelse: 6 - 12 mm
PH-værdi: ca. 5.5
Vægt: 2,3 g/cm³
Rumvægt: 490 g/l
Absorptionsevne, vand - 80%
Brugsvolumen: 20 liter
 
Sådan gør du
Holmebo Vækst-ler bruges til nyplantning og omplantning af alle typer planter - i krukker og potter. 
 
1) Et lag på ca. 5 cm Vækst-ler hældes i bunden af krukken. Det anbefales at benytte krukker / potter med drænhul i bunden.
 
2 )Pottemuld blandes med ca. 10% Vækst-ler. Leret holder på vand og gødning, og frigiver det herefter løbende efter planternes behov.
 
3) Leren fordeles grundigt i mulden. Muldblandingen placeres i krukken ovenpå lerlaget og vandes grundigt igennem.
 
4) Du kan nu plante i ler- og muldblandingen. Planter i krukker skal i tørre og varme perioder vandes ca. hver anden dag, eller efter behov. Gødning tilføres efter behov
 
5) Efter en periode har dine planter brug for at blive omplantet i nyt muld. Vi anbefaler at udskifte mulden årligt. Vækst-leret kan genbruges.
Specifikationer
Varenummer: HB124211
Mærke: Holmebo Tørv

Om Holmebo Tørv

Med over 70 års erfaring med haveprodukter ved Holmebo hvad der skal til for at skabe bæredygtig og frugtbar dyrkning. Holmebo Torv er familievirksomhed fra Rydaholm i Sverige, har siden 1948 produceret naturlige haveprodukter i absolut topkvalitet. I sortimentet finder du blandt andet jordprodukter som rosenjord, plantejord, planteskolejord og blomsterjord samt yderligere produkter som plantesække, plænestarter, pinje- og dækbark og sphagnum.

Skriv en anmeldelse!

Del dine oplevelser med andre kunder.

Kommentarer

Ingen anmeldelser. Del din indsigt med andre.

Fragt og levering