Premium Vækstmuld 3–i–1 - Pottemuld med vækst-ler og osmocote. Holmebo Premium Vækstmuld 3-i-1 er en muldblanding, der sammensat for at give de absolut bedste betingelser for dine planters vækst. Vækstmuld 3-i-1 består af Pottemuld, langtidsvirkende osmocote gødning og den unikke Holmebo Vækst-ler. Giver de absolut bedste betingelser for dine planters vækst.

Vækst-ler er naturligt moler fra øen Fur, der har en helt enestående evne til at optage og holde på vand og gødning, for derefter løbende at frigive det i takt med planternes behov. Leret – kombineret med pottemulds luftige struktur og osmocotes langtidsvirkende næringseffekt – skaber luft til planternes rødder, og giver dem samtidigt adgang til vand og næring efter behov.
 
Holmebo Vækstmuld indeholder alle de næringsstoffer som planterne har brug for i et helt år. Mulden giver optimale betingelser for vækst til alle typer planter, hvad enten det er nyplantning, omplantning, stiklinger eller lignende. Kan bruges inde og ude.

Fremgangsmåde

Holmebo Vækstmuld anbefales som vækstmedie i potter og krukker. Du kan anvende mulden til langt de fleste typer planter, men dog ikke til surbundsplanter, der kræver et mere surt vækstmedie. 

Plantning

Der kan plantes direkte i Holmebo Vækstmuld, men vi anbefaler at have et hul i bunden af krukken/potten, lægge ca. 3-4 cm Holmebo vækst-ler som dræn og gennemvande både ler og muld før plantning. Vækst-ler kan opmagasinere og senere frigive vand og gødning. Derved behøver du ikke at vande dine planter så ofte. 

Vanding

Planter i krukker skal i tørre og varme perioder vandes ca. hver anden dag, eller efter behov. Vær opmærksom på ikke at overvande. Underskålen må gerne stå tom indimellem.

Gødning

Holmebo Vækstmuld indeholder Osmocote 16-8-12, som er alt den gødning, planten har brug for det første år. Herefter anbefales en kvælstofholdigt organisk gødning.
 

Udskiftning af muld

Planter i krukker og potter har efter en periode brug for blive omplantet i nyt muld. Vi anbefaler at udskifte mulden årligt.

Sammensætning

Hovedbestanddele: Sphagnum, vækst-ler og leca.

Sphagnum H3-H4 70 %
Sphagnum H7-H8 15 %
Vækst-ler 5 %
Lergranulat 5 %
Leca 5 %

Struktur: Fin
Surhedsgrad pH 5,5-6,5
Brugsvolumen 40 liter
 
Pr. m3 brugsvolumen
Kalkstensmel: 6 kg
Dolomitkalkmel: 2 kg
NPK 11-5-18 1,5 kg med mikronæringsstoffer
Osmocote 1,5 kg
 
Holmebo Premium serien repræsenterer de bedste produkter vi kan lave. De er sammensat og udviklet til professionelle gartnere og haveentusiaster der ønsker det bedste til deres planter. Holmebo Premium serien er din garanti for kvalitet i absolut særklasse.

Værd at vide om produktet

  • Premium muld til potter og krukker
  • Med vækst-ler og osmocote
  • Holder på vand og næring
  • Næringsstoffer til et helt år
  • Svensk kvalitet siden 1948
Specifikationer
Varenummer: HB124212
Mærke: Holmebo Tørv

Om Holmebo Tørv

Med over 70 års erfaring med haveprodukter ved Holmebo hvad der skal til for at skabe bæredygtig og frugtbar dyrkning. Holmebo Torv er familievirksomhed fra Rydaholm i Sverige, har siden 1948 produceret naturlige haveprodukter i absolut topkvalitet. I sortimentet finder du blandt andet jordprodukter som rosenjord, plantejord, planteskolejord og blomsterjord samt yderligere produkter som plantesække, plænestarter, pinje- og dækbark og sphagnum.

Skriv en anmeldelse!

Del dine oplevelser med andre kunder.

Kommentarer

Ingen anmeldelser. Del din indsigt med andre.

Fragt og levering