Ærenpris kommer med store flotte stængler, med blå blomster, der bliver op til ca. 60 cm høj. Når du skal til at så frøene skal du så frøene i såbakken, hvor den skal plantes ud sent i efteråret. for at planten bliver placeret et solrigt sted og at den vandes jævnligt.  

Ærenpris fungerer godt som snitblomst, da den kan holde sig længe efter beskæring hvilket gør den god at bruge i dekorationer og buketter.

Blomsten er populær blandt insekterne, da stauden indeholder nektar og pollen, mens den giver insekterne et godt levested samt fødekilde, hvilket fremmer biodiversiteten.

Frøene kan forspires indendørs fra marts til maj, og kan sås udendørs fra maj til juli i bed eller langs græs- og bedkanter. 

Specifikationer

Forspiring: marts - maj.
Såtid: maj - juli.
Blomstring: juni - august.
Højde: 60 cm.
Sådybde: 0,5 cm.
Planteafstand: 20 cm.
Rækkeafstand: 20 cm.
Indhold: ca. 0,15 g. frø.
Etårig/Flerårig: Flerårig.

Værd at vide om produktet

  • Høj spireprocent
  • Kvalitet siden 1904
  • Et kæmpe udvalg af frø
Specifikationer
Varenummer: TP15482
Mærke: Horti Tops

Om Horti Tops

Er du på jagt efter frø til blomsterbedet, højbedet eller køkkenhaven? Så er Horti-Tops vejen frem. Med over 700 forskellige typer grøntsags-, urte-, og blomsterfrø, finder du helt sikkert det du søger. Horti Tops har siden 1904 leveret spiredygtige frø til både professionelle gartnere og haveejere.

Skriv en anmeldelse!

Del dine oplevelser med andre kunder.

Kommentarer

Ingen anmeldelser. Del din indsigt med andre.

Fragt og levering