Blåpude Grandiflora, springer ud med  smukke blomster i forskellige farver bl.a. lyserød, lilla, blå og hvide blomster, der får en højde på ca. 15 cm. Blomsterne er tæt voksende og dækker planten, med de mange farverige blomster. 

Vil du dyrke Blåpude med succes, så skal du plante den et solrigt sted, med tør jord. Planten er tørketolerant og kræver minimal vanding. Det er en god ide at beskære og trimme planten, da de visne blomster bliver fjernet, mens blomstringen holdes i gang.

Planten bruges som prydplante eller som bundække under træer eller langs stier. Med de mange forskellige farver, er det en god blomst der kan pynte og skabe et visuelt pænt look i haven.

Blomsten spiller en vigtig rolle for insekter, da blomsten indeholder pollen og nektar, hvilket er en vigtig fødekilde for insekterne, hvilket er godt for biodiversiteten. 

Så frøene direkte fra maj til juli, hvor den vil blomstre fra juni til oktober.

Specifikationer:


Såtid: maj - juli.
Blomstring: juni - oktober.
Højde: 15 cm. 
Sådybde: 0,5 cm.
Planteafstand: 25 cm.
Rækkeafstand: 25 cm.
Indhold: ca. 0,15 g. frø. 
Etårig/Flerårig: Flerårig.

Specifikationer
Varenummer: TP15292
Mærke: Horti Tops

Om Horti Tops

Er du på jagt efter frø til blomsterbedet, højbedet eller køkkenhaven? Så er Horti-Tops vejen frem. Med over 700 forskellige typer grøntsags-, urte-, og blomsterfrø, finder du helt sikkert det du søger. Horti Tops har siden 1904 leveret spiredygtige frø til både professionelle gartnere og haveejere.

Skriv en anmeldelse!

Del dine oplevelser med andre kunder.

Kommentarer

Ingen anmeldelser. Del din indsigt med andre.

Fragt og levering