Hornviol bambini, springer ud med små tætte blomster, op af oprette stængler. Bladene er hjerteformede og kan varierer i forskellige farver såsom lilla, pink, gul og hvid. 

Planten skal plantes i et solrigt eller let skyggefuldt område, i drænet og fugtig jord. Hornviol er en relativ hårdfør plante, der kræver minimal pleje og vedligeholdelse. Du kan nøjes med at vande planten jævnlig, og sørg for at fjerne og trimme de visne blade, så du holder blomstringen i gang.  

Hornviol når normalt en højde på omkring 15-20 cm., hvor den er bedst at bruge som kantplante eller som prydplante i blomsterbed. Planten har en tæt vækst, hvilket gør at du også kan bruge den som bunddækkeplante. Hornviol er en spiselig blomst, der har en behagelig sød smag, der kan bruges som dekoration på kager, desserter, cocktails eller isdesserter.

Forspir frøene fra februar til marts i såbakke, eller du kan så frøene direkte i blomsterbed eller fra juli til august  

Specifikationer:


Forspiring: februar - marts.
Såtid: juli - august.
Blomstring: april - juli.
Højde: 20 cm. 
Sådybde: 0,5 cm.
Planteafstand: 20 cm.
Rækkeafstand: 20 cm.
Indhold: ca. 0,4 g. frø. 
Etårig/Flerårig: Flerårig.

Specifikationer
Varenummer: TP15195
Mærke: Horti Tops

Om Horti Tops

Er du på jagt efter frø til blomsterbedet, højbedet eller køkkenhaven? Så er Horti-Tops vejen frem. Med over 700 forskellige typer grøntsags-, urte-, og blomsterfrø, finder du helt sikkert det du søger. Horti Tops har siden 1904 leveret spiredygtige frø til både professionelle gartnere og haveejere.

Skriv en anmeldelse!

Del dine oplevelser med andre kunder.

Kommentarer

Ingen anmeldelser. Del din indsigt med andre.

Fragt og levering