Hornviol frø sort Johnny Jump Up, får nogle helt unikke blomster, der vokser op af oprette stængler, hvor blomsterne er kombineret i farverne blå, lilla og gul og har en midte med sorte og rødlige streger.   

Planten skal dyrkes et solrigt sted i veldrænet og fugtig jord. Planten er relativ hårdfør og kræver minimal pleje og vedligeholdelse. Sørg for at vande planten regelmæssigt. Du kan beskære planten og sørge for at blomstringen fortsætter. 

Typisk når hornviol planten en højde på cirka 15-20 cm., hvilket gør den velegnet som kantplante eller som prydplante i blomsterbed. Den tætte vækst gør den også egnet som bunddække under træer eller langs stier. Hornviol er en spiselig blomst, hvor du med fordel kan bruge blomsten i salater eller som pynt på desserter. 

Blomstens kraftige og stærke duft tiltrækker insekter til sig, hvor de bestøver blomsten, hvilket er godt da det fremmer biodiversiteten, giver insekterne en god fødekilde og er med til at fremme væksten hos dine omkringliggende planter. 

Når du sår frøene, kræver det tålmodighed, da planten først blomstrer året efter såning. Du kan derfor forspire frøene fra februar til marts, hvor den så vil blomstre året efter i juli til august. 

Specifikationer:


Forspiring: februar - marts.
Såtid: juli - august.
Blomstring: april - maj.
Højde: 20 cm. 
Sådybde: 0,5 cm.
Planteafstand: 20 cm.
Rækkeafstand: 20 cm.
Indhold: ca. 0,3 g. frø. 
Etårig/Flerårig: Flerårig.

Specifikationer
Varenummer: TP15198
Mærke: Horti Tops

Om Horti Tops

Er du på jagt efter frø til blomsterbedet, højbedet eller køkkenhaven? Så er Horti-Tops vejen frem. Med over 700 forskellige typer grøntsags-, urte-, og blomsterfrø, finder du helt sikkert det du søger. Horti Tops har siden 1904 leveret spiredygtige frø til både professionelle gartnere og haveejere.

Skriv en anmeldelse!

Del dine oplevelser med andre kunder.

Kommentarer

Ingen anmeldelser. Del din indsigt med andre.

Fragt og levering