Denne mix pakke består af en farverig blanding af Jomfru i det grønne, der også er kaldet Nigella. Blomsten kommer i forskellige nuancer og farver, herunder lilla, blå og lyserød.


Blomstens frø kan bruges i salater og bagværk og tilføjer en krydret smag, der sætter prikken over i'et i din madlavning.


Efter blomstringen forvandler de dekorative frøkapsler sig til evighedsblomster, der kan bruges i tørre buketter og dekorative projekter.


Jomfru i det grønne er en årlig plante, der kan vokse op til 45 cm i højden og giver masse af farve og liv til din have.


En ekstra bonus er, at Jomfru i det grønne blomsten er rigtig god for biodiversiteten, da den tiltrækker bier og andre insekter med sine smukke blomster, hvilket giver en vigtig støtte til naturens bestøvere.


Gør din have til et blomstrende paradis for insekter med denne skønne blanding af Jomfru i det grønne.


Specifikationer:


Såtid: marts-maj
Blomstring: juli-september
Højde: 45 cm
Sådybde: 0,5 cm
Planteafstand: 30 cm
Rækkeafstand: 15 cm
Indhold: 1,5 g. frø. 
Etårig/Flerårig: Etårig

Værd at vide om produktet

  • Høj spireprocent
  • Kvalitet siden 1904
  • Et kæmpe udvalg af frø
Specifikationer
Varenummer: TP14535
Mærke: Horti Tops

Om Horti Tops

Er du på jagt efter frø til blomsterbedet, højbedet eller køkkenhaven? Så er Horti-Tops vejen frem. Med over 700 forskellige typer grøntsags-, urte-, og blomsterfrø, finder du helt sikkert det du søger. Horti Tops har siden 1904 leveret spiredygtige frø til både professionelle gartnere og haveejere.

Skriv en anmeldelse!

Del dine oplevelser med andre kunder.

Kommentarer

Ingen anmeldelser. Del din indsigt med andre.

Fragt og levering