Pakke med Mamelukærme frø, giver dejlige blomster at dyrke i din have, og kommer løbende med sine skønne og flotte lyserøde blomster.


Fordelen ved denne blomst er at jo flere blomster du plukker desto flere blomster, får du, da du er med til at holde blomstringen ved lige.


De store blomster er ideelle til at skabe smukke buketter der kan sprede glæde både i dit eget hjem og hos andre i løbet af sommeren. 


Mamelukærme trives bedst på solrige steder, så sørg for at vælge et sted i haven med tilstrækkelig sollys og undgå at plante et fugtigt sted.


En sjov bonus er, at du faktisk kan spise kronbladene fra Mamelukærme, ligesom det er muligt med morgenfruer og kornblomster. Smagen er mild, hvilket gør blomsten god at bruge i som pynt i salater eller desserter. 


Mamelukærme når en højde på ca. 120 cm, hvilket gør dem til en smuk tilføjelse til haven.


Specifikationer:


Forspiring: marts-april 
Såtid: april-juni
Blomstring: juli-september
Højde: 120 cm 
Sådybde: 1 cm
Planteafstand: 40 cm
Rækkeafstand: 40 cm
Indhold: ca. 1,5 g
Etårig/Flerårig: Etårig

Værd at vide om produktet

  • Høj spireprocent
  • Kvalitet siden 1904
  • Et kæmpe udvalg af frø
Specifikationer
Varenummer: TP14430
Mærke: Horti Tops

Om Horti Tops

Er du på jagt efter frø til blomsterbedet, højbedet eller køkkenhaven? Så er Horti-Tops vejen frem. Med over 700 forskellige typer grøntsags-, urte-, og blomsterfrø, finder du helt sikkert det du søger. Horti Tops har siden 1904 leveret spiredygtige frø til både professionelle gartnere og haveejere.

Skriv en anmeldelse!

Del dine oplevelser med andre kunder.

Kommentarer

Ingen anmeldelser. Del din indsigt med andre.

Fragt og levering