Marieklokke mix pakke, springer ud med klokkeformede blomster, der kommer i mange forskellige farver heriblandt lyserød, lilla og pink. Planten kan blive op til 65 cm høj.  

Marieklokke trives bedst i et solrigt eller let skyggefuldt område, med veldrænet og fugtig jord. Blomsten skal vandes regelmæssigt, hvor det kan være en god ide at fjerne de visne blade samt trimme og beskære, for at holde blomstringen i gang. 

Når du skal så marieklokkefrøene, skal du være tålmodig, da planten først blomstrer året efter såningen. Det anbefales at så frøene om foråret, så du kan nyde blomsterne mod slutningen af foråret, året efter.

Marieklokke er en god snitblomst, da den i forhold til andre blomster kan holde sig frisk i længere tid et beskæring. Dette betyder at dine buketter eller dekorationer, kan holde sig frisk over længere tid.

Blomsten er med til at fremme biodiversiteten, da de forskellige insekter bliver tiltrukket af blomstens duft, og dens indhold af nektar, der er en god og vigtig energi- og fødekilde for insekterne. 

Så frøene på slutplaceringen udendørs fra maj til juli, hvor den først vil blomstre året efter i perioden fra juni til august. 

Specifikationer:


Såtid: maj - juli.
Blomstring: juni - august.
Højde: 65 cm. 
Sådybde: 0,5 cm.
Planteafstand: 30 cm.
Rækkeafstand: 30 cm.
Indhold: ca. 0,4 g. frø. 
Etårig/Flerårig: Flerårig.

Specifikationer
Varenummer: TP15038
Mærke: Horti Tops

Om Horti Tops

Er du på jagt efter frø til blomsterbedet, højbedet eller køkkenhaven? Så er Horti-Tops vejen frem. Med over 700 forskellige typer grøntsags-, urte-, og blomsterfrø, finder du helt sikkert det du søger. Horti Tops har siden 1904 leveret spiredygtige frø til både professionelle gartnere og haveejere.

Skriv en anmeldelse!

Del dine oplevelser med andre kunder.

Kommentarer

Ingen anmeldelser. Del din indsigt med andre.

Fragt og levering