Martsviol er en plante der får grønne hjerteformede blade, og violette kronbladet blomster. Violer er kendetegnet ved sin milde og søde duft. Planten er flerårig og kan blive op til 20 cm høj.  

For at planten kan spire, skal den fra start af have let kulde, så derfor frøene i efteråret. Under spiring skal jorden fugtes forsigtigt da den ikke må overvandes. Dette kan gøres med en forstøver, så planten får den rigtige mængde vand. 

Martsviol er god at dyrke i blomsterbed, som kantplante eller i vildområder. Du kan også dyrke planten som bunddække i skove eller under træer.  

Blomsten er attraktiv for insekterne, da planten producerer nektar og pollen, som inseketerne er vilde med. Dette giver insekterne en fødekilde samt levested, der altsammen fremmer biodiversiteten.

Så frøene udendørs fra september til oktober, hvor blomstringen først vil ske året efter i foråret. 

Specifikationer

Såtid: september-oktober.
Blomstring: marts-april.
Højde: 20 cm.
Sådybde: 0,5 cm.
Planteafstand: 20 cm.
Rækkeafstand: 20 cm.
Indhold: ca. 0,25 g. frø.
Etårig/Flerårig: Flerårig.

Værd at vide om produktet

  • Høj spireprocent
  • Kvalitet siden 1904
  • Et kæmpe udvalg af frø
Specifikationer
Varenummer: TP15485
Mærke: Horti Tops

Om Horti Tops

Er du på jagt efter frø til blomsterbedet, højbedet eller køkkenhaven? Så er Horti-Tops vejen frem. Med over 700 forskellige typer grøntsags-, urte-, og blomsterfrø, finder du helt sikkert det du søger. Horti Tops har siden 1904 leveret spiredygtige frø til både professionelle gartnere og haveejere.

Skriv en anmeldelse!

Del dine oplevelser med andre kunder.

Kommentarer

Ingen anmeldelser. Del din indsigt med andre.

Fragt og levering