Rosenkrave frø sort "Robinson´s Giants" er flerårig, og udvikler store flade blomster, der har en gul midte og blade i lyse farver såsom rød, lyserød og lilla. Blomsten minder om tusindfryd og er meget velduftende. Blomsten med stilk bliver ca. 75 cm høj.  

Når frøene er sået er det vigtigt at du holder jorden fugtigt, da det er med til at hjælpe rødderne med at etablere sig. Så frøene et solrigt sted, eller med delvis skygge.  

Det er vigtigt at beskære og fjerne de visne blade, da det er med til at holde blomstringen i gang, så planten automatisk springer frem med nye blomster. Planten har brug for næringstoffer for at kunne vokse og udvikle sig. Brug derfor flydene blomster og plantegødning, for bedste resultat.     

Blomsten kan bruges som snitblomst, hvor den vil pynte i buketter eller dekorationer. Den er også god at bruge som prydplante i blomsterbed. De nyttige insekter er også glade for blomsten, da den har et højt indehold af pollen og nektar, der tiltrækker insekterne, hvilket fremmer biodiversiteten. 

Så frøene udendørs i blomsterbed eller krukker fra maj til juli, hvor blomstringen vil ske fra maj til juli. 

Specifikationer

Såtid: maj-juli
Blomstring: maj-juli.
Højde: 75 cm.
Sådybde: 0,5 cm.
Planteafstand: 20 cm.
Rækkeafstand: 30 cm.
Indhold: ca. 0,5 g. frø.
Etårig/Flerårig: Flerårig.

Værd at vide om produktet

  • Høj spireprocent
  • Kvalitet siden 1904
  • Et kæmpe udvalg af frø
Specifikationer
Varenummer: TP15453
Mærke: Horti Tops

Om Horti Tops

Er du på jagt efter frø til blomsterbedet, højbedet eller køkkenhaven? Så er Horti-Tops vejen frem. Med over 700 forskellige typer grøntsags-, urte-, og blomsterfrø, finder du helt sikkert det du søger. Horti Tops har siden 1904 leveret spiredygtige frø til både professionelle gartnere og haveejere.

Skriv en anmeldelse!

Del dine oplevelser med andre kunder.

Kommentarer

Ingen anmeldelser. Del din indsigt med andre.

Fragt og levering