Sæbeurt frø er en flerårig plante med talrige små klynger af lave lyserøde blomster. Blomsten når en højde på ca. 30 cm og udsender en skøn sød duft. 

Det er vigtigt at du under spiringen holder jorden fugtigt. Du kan give jorden noget gødning, så jorden får den rette mængde næring. Sæbeurten spreder sig hurtigt, det kan derfor være en god ide at trimme planten, så den ikke vokser ind i andre planter. 

Blomsterne kan pynte flot i din have eller indendørs i dine krukker. Sæbeurt kan også bruges i buketter eller dekorationer. 

Sæbeurt tiltrækker insekter til sig, heriblandt bier og sommerfugle, da den har et højt indhold af nektar og pollen, hvilket giver insekterne et godt levested og en god fødekilde. Dette er med til at fremme biodiversiteten. 

Så frøene i blomsterbed eller krukker fra maj til juli, hvor planten vil blomstrer med de smukkeste blomster henover sommeren. 

Specifikationer


Såtid: maj - juli 
Blomstring: juni - august 
Højde: 30 cm 
Sådybde: 1 cm 
Planteafstand: 30 cm 
Rækkeafstand: 30 cm 
Indhold: ca. 0,5 g. frø. 
Etårig/Flerårig: Flerårig

Læs også: dyrkning af sæbeurt

Værd at vide om produktet

  • Høj spireprocent
  • Kvalitet siden 1904
  • Et kæmpe udvalg af frø
Specifikationer
Varenummer: TP15458
Mærke: Horti Tops

Om Horti Tops

Er du på jagt efter frø til blomsterbedet, højbedet eller køkkenhaven? Så er Horti-Tops vejen frem. Med over 700 forskellige typer grøntsags-, urte-, og blomsterfrø, finder du helt sikkert det du søger. Horti Tops har siden 1904 leveret spiredygtige frø til både professionelle gartnere og haveejere.

Skriv en anmeldelse!

Del dine oplevelser med andre kunder.

Kommentarer

Ingen anmeldelser. Del din indsigt med andre.

Fragt og levering