Smalbladet timian er en lavtvoksende plante, der er meget velduftende og springer frem med grønne blade og lilla blomster.  

Planten trives bedst i et solrigt miljø, med jævnlig vanding i veldrænet jord, ved græsarealer. Det kan være en fordel at give jorden noget kompost eller gødning, da det vil forbedre dets næringsindhold. 

Timian bladene bruges som ofte krydderi, Du kan bruge timian frisk eller du kan tørre den og bruge den som tørkryderi. Timian er lækkert at bruge i mange madretter, herunder kødretter, som stegt eller grillet kød, fyld til kylling, fisk, svinekød, lam, i sauce eller som marinader. 

Ikke nok med at timian er en lækker krydderurt, så tiltrækker den også mange bier til sig, hvilket er godt og fremmer biodiversiteten positivt. 

Så frøene i blomsterbed eller i krukker fra maj til juli, hvor den blomstrer fra juni til juli.  

Læs om: Dyrkningsguide - Sådan dyrker du timian

Specifikationer

Såtid: maj-juli 
Blomstring: juni-juli 
Højde: 10 cm 
Sådybde: 1 cm 
Planteafstand: 15 cm 
Rækkeafstand: 15 cm 
Indhold: ca. 0,15 g. frø. 
Etårig/Flerårig: Flerårig

Værd at vide om produktet

  • Høj spireprocent
  • Kvalitet siden 1904
  • Et kæmpe udvalg af frø
Specifikationer
Varenummer: TP15478
Mærke: Horti Tops

Om Horti Tops

Er du på jagt efter frø til blomsterbedet, højbedet eller køkkenhaven? Så er Horti-Tops vejen frem. Med over 700 forskellige typer grøntsags-, urte-, og blomsterfrø, finder du helt sikkert det du søger. Horti Tops har siden 1904 leveret spiredygtige frø til både professionelle gartnere og haveejere.

Skriv en anmeldelse!

Del dine oplevelser med andre kunder.

Kommentarer

Ingen anmeldelser. Del din indsigt med andre.

Fragt og levering