Mix af røde sommerblomster, der kommer i flere forskellige røde og lyserøde nuancer. Blomsterne kan varier i størrelse og form, hvor du kan forvente både små blomster med få blade, og store blomsterhoveder med tæt kompakte blade. Blomsterne er etårig og bliver mellem 20-80 cm høj.  


Når du skal til at så frøene, skal du let trykke frøene ned i jorden og give frøene en god vanding. Det er vigtigt, at blomsterne får masser af sollys, samtidig med at du sørger for vande regelmæssigt. Sørg for at trimme og fjerne de visne blomster, da det er med til at holde at holde blomstringen i gang.  


Blomsterne kan sås i grupper i blomsterbed, langs stier eller ved græskanter. Blomsterne kan bruges som snitblomst og vil med sine unikke farver og faconer pynte i buketter og dekorationer


Sommerblomsterne er med til at tiltrække insekter til haven, da blomster indeholder pollen og nektar, som er en god energi og fødekilde for insekterne, giver blomsterne gode betingelser for insekterne, til at kunne skabe et godt levested. Insekterne er med til at bestøve dine planter også omkringliggende planter, så de får en bedre og mere produktiv vækst. Dette er med til at fremme biodiversiteten. 


Så frøene fra april til juni, hvor de vil blomstre fra juni til oktober. 


Læs om: Guide - Sådan får du vilde blomster i haven
Læs om: Guide - 7 fantastiske sommerblomster du ikke vil undvære i haven


Specifikationer:


Såtid: april - juni.
Blomstring: juni - oktober. 
Højde: 20-80 cm.
Sådybde: 0,5 cm.
Planteafstand: 10 cm.
Rækkeafstand: 20 cm.
Indhold: ca. 0,02 g. frø. 
Etårig/Flerårig: Etårig.

Specifikationer
Varenummer: TP14893
Mærke: Horti Tops

Om Horti Tops

Er du på jagt efter frø til blomsterbedet, højbedet eller køkkenhaven? Så er Horti-Tops vejen frem. Med over 700 forskellige typer grøntsags-, urte-, og blomsterfrø, finder du helt sikkert det du søger. Horti Tops har siden 1904 leveret spiredygtige frø til både professionelle gartnere og haveejere.

Skriv en anmeldelse!

Del dine oplevelser med andre kunder.

Kommentarer

Ingen anmeldelser. Del din indsigt med andre.

Fragt og levering