Blomsten er stjerneformet og bliver oftest farvemæssigt i rød og hvide nuancer, der lyser altanen, terasse eller haven flot op. 


Det er ikke blot haveentuasiasterne der er vilde med denne skønne blomst, men også insekter heriblandt sommerfulge og bier er også vilde med blomsten og dens dejlige duft. Blomsten tiltrækker derfor insekter til haven, hvilket er godt for biodiversiteten.   


For at sikre optimale vækstbetingelser for planten anbefales det at plante sommerfloks i et solrigt område med regelmæssig vanding. Beskæring af visne blomster er også afgørende for at opretholde en vedvarende blomstring. Dette simple plejetip hjælper med at forlænge blomsternes levetid og opretholde en livlig og indbydende have. 


Så frøene indendørs i starten af foråret, eller så frilands senere på foråret. 


Specifikationer:


Forspiring: marts-april
Såtid: april-maj
Blomstring: juni-september 
Højde: 30 cm
Sådybde: 1 cm
Planteafstand: 20 cm
Rækkeafstand: 20 cm
Indhold: ca. 0,5 g. 
Etårig/Flerårig: Etårig

Værd at vide om produktet

  • Høj spireprocent
  • Kvalitet siden 1904
  • Et kæmpe udvalg af frø
Specifikationer
Varenummer: TP14645
Mærke: Horti Tops

Om Horti Tops

Er du på jagt efter frø til blomsterbedet, højbedet eller køkkenhaven? Så er Horti-Tops vejen frem. Med over 700 forskellige typer grøntsags-, urte-, og blomsterfrø, finder du helt sikkert det du søger. Horti Tops har siden 1904 leveret spiredygtige frø til både professionelle gartnere og haveejere.

Skriv en anmeldelse!

Del dine oplevelser med andre kunder.

Kommentarer

Ingen anmeldelser. Del din indsigt med andre.

Fragt og levering