Denne blanding af spiselige blomster er en super spændene måde at krydre din mad med farve og smag.


Du kan med de spiselige blomster bruge dem til at tilføje lidt ekstra smag og udseende til dine retter, så du med garanti kan imponerer dine gæster. Blomsterne kan gøre salater, desserter, kager, drikkevarer, meget mere festligt. 


Når du sår frøene, skal du blot trykke dem forsigtigt ned i jorden og give dem en god vanding så jorden er godt fugtig. Det er vigtigt, at blomsterne får sollys, mens du skal huske at vande planten regelmæssigt for at få det bedste resultat.


Det kan være en god ide at beskære nogle af blomsterne for at holde blomstringen i gang, så du får det bedste resultat på længere sigt.


Blomsterne kan blive mellem 30-120 cm høj, og skal sås ikke forspires. Du kan så den direkte i blomsterbed eller krukker fra marts til juni.  


Læs om: Spiselige blomster - 27 blomster du ikke vidste kunne spises


Specifikationer:


Såtid: marts-juni
Blomstring: juni-oktober 
Højde: 30-120 cm
Sådybde: 0,5 cm
Planteafstand: 5 cm
Rækkeafstand: 10 cm
Indhold: ca. 0,05 g. frø. 
Etårig/Flerårig: Etårig

Specifikationer
Varenummer: TP14886
Mærke: Horti Tops

Om Horti Tops

Er du på jagt efter frø til blomsterbedet, højbedet eller køkkenhaven? Så er Horti-Tops vejen frem. Med over 700 forskellige typer grøntsags-, urte-, og blomsterfrø, finder du helt sikkert det du søger. Horti Tops har siden 1904 leveret spiredygtige frø til både professionelle gartnere og haveejere.

Skriv en anmeldelse!

Del dine oplevelser med andre kunder.

Kommentarer

Ingen anmeldelser. Del din indsigt med andre.

Fragt og levering