Stenurt er en tæt plante, der springer frem med stjerneformet gule blomster. Planten bliver ikke særlig høj, dog producerer den et hav af blomster.   

Planten er let at dyrke og er tørketolerrant, så du slipper for at vande den ofte, dog kan den godt holde til at få fugt. Planten spreder sig hurtigt, så derfor kan det være en god ide at trimme og beskære planten.  

Stenurt bruges ofte i prydbed eller som snitblomst, hvor den kan bruges i buketter og kranser. Blomsten kan også tørres. 

Blomsten er populær blandt insekter, hvor blomsten har et højt indhold af nektar og pollen, hvor den oftest dyrkes i vildområder, da den giver insekterne en god fødekilde, samt et generelt godt levested for de nyttige insekter. 

Så frøene udendørs fra maj til august, hvor blomstringen først vil ske samme tid året efter.  

Specifikationer

Såtid: maj-august
Blomstring: maj-juni.
Højde: 10 cm.
Sådybde: 0,5 cm.
Planteafstand: 15 cm.
Rækkeafstand: 15 cm.
Indhold: ca. 0,125 g. frø.
Etårig/Flerårig: Flerårig.

Værd at vide om produktet

  • Høj spireprocent
  • Kvalitet siden 1904
  • Et kæmpe udvalg af frø
Specifikationer
Varenummer: TP15472
Mærke: Horti Tops

Om Horti Tops

Er du på jagt efter frø til blomsterbedet, højbedet eller køkkenhaven? Så er Horti-Tops vejen frem. Med over 700 forskellige typer grøntsags-, urte-, og blomsterfrø, finder du helt sikkert det du søger. Horti Tops har siden 1904 leveret spiredygtige frø til både professionelle gartnere og haveejere.

Skriv en anmeldelse!

Del dine oplevelser med andre kunder.

Kommentarer

Ingen anmeldelser. Del din indsigt med andre.

Fragt og levering