Studenternelliker mix, springer ud med store oprejste stængler, med tætte og kugleformet blomsterhoveder. Blomstens farve kan varierer mellem lilla, rød og lyserød. Blomsten er kendetegnet ved sin behagelige duft

For at give planten de bedste vækstbetingelser, skal du plante den et sted, hvor den kan tilgå sollys, med jævnlig vanding. Det kan være en god ide at beskære planten og trimme den for at fjerne de visne blade, da det er med til at holde blomstringen i gang, så du kan få nye, flotte blomster.  For at nyde blomsterne mod slutningen af foråret året efter anbefales det at så frøene om foråret.  

Studenternelliken har mange anvendelsesmuligheder, hvor du kan bruge dem som kantplante, eller som prydplante i dit blomsterbed. Selve blomsten er god at bruge som snitblomst, hvor blomsten vil med sine unikke farver pynte i buketter og dekorationer.

Duften fra blomsten tiltrækker forskellige insekter, herunder sommerfugle og bier. Dette er godt for biodiversiteten, da de bestøver blomster og afgrøder, så de bedre kan formere sig. 

Så frøene i blomsterbede eller krukker fra maj til juli, hvor blomsten først vil vokse året efter fra maj til august.

Specifikationer:


Såtid: maj - juli.
Blomstring: maj - august.
Højde: 50 cm. 
Sådybde: 0,5 cm.
Planteafstand: 25 cm.
Rækkeafstand: 25 cm.
Indhold: ca. 0,75 g. frø. 
Etårig/Flerårig: Flerårig.

Specifikationer
Varenummer: TP15072
Mærke: Horti Tops

Om Horti Tops

Er du på jagt efter frø til blomsterbedet, højbedet eller køkkenhaven? Så er Horti-Tops vejen frem. Med over 700 forskellige typer grøntsags-, urte-, og blomsterfrø, finder du helt sikkert det du søger. Horti Tops har siden 1904 leveret spiredygtige frø til både professionelle gartnere og haveejere.

Skriv en anmeldelse!

Del dine oplevelser med andre kunder.

Kommentarer

Ingen anmeldelser. Del din indsigt med andre.

Fragt og levering