Studenternellike dværg mix, der er springer ud i kompakte klynger af små blomster, der bliver rød, lyserød, pink og hvid. Denne variant bliver mindre i størrelsen end den klassiske studenternellike. Blomsten er flerårig og er meget populær på grund af sin behagelige duft. 

Planten trives bedst i et solrigt miljø, med veldrænet og fugtig jord. Studenternellike skal vandes regelmæssigt.  Når du sår frøene, kræver det tålmodighed, da planten først blomstrer året efter såning. For at nyde blomsterne mod slutningen af foråret året efter, anbefales det at så frøene i foråret året inden.   

Blomsten har mange anvendelsesmuligheder og kan bruges som kantplante, som prydplante i blomsterbed eller som snitblomst, til dine buketter og eller dekorationer. 

Studenternelliken er populær hos insekterne, da blomsten indeholder nektar og pollen, der er en vigtig energi og fødekilde for de nyttige insekter. Dette er med til at fremme biodiversiteten.  

Så frøene i blomsterbede eller krukker fra maj til juli. Den vil blomstre året efter fra maj til august.  

Specifikationer:


Såtid: maj - juli.
Blomstring: maj - august.
Højde: 25 cm. 
Sådybde: 0,5 cm.
Planteafstand: 20 cm.
Rækkeafstand: 20 cm.
Indhold: ca. 0,5 g. frø. 
Etårig/Flerårig: Flerårig.

Specifikationer
Varenummer: TP15075
Mærke: Horti Tops

Om Horti Tops

Er du på jagt efter frø til blomsterbedet, højbedet eller køkkenhaven? Så er Horti-Tops vejen frem. Med over 700 forskellige typer grøntsags-, urte-, og blomsterfrø, finder du helt sikkert det du søger. Horti Tops har siden 1904 leveret spiredygtige frø til både professionelle gartnere og haveejere.

Skriv en anmeldelse!

Del dine oplevelser med andre kunder.

Kommentarer

Ingen anmeldelser. Del din indsigt med andre.

Fragt og levering