Studenternellike mix, springer ud med klynger af tætte blomster, i mange forskellige flotte farver heriblandt hvid, rød, lyserød, pink og viola. Blomsten er kendetegnet ved at have en behagelig duft.   

Planten trives bedst med sollys i veldrænet og fugtig jord. Planten er hårdfør og kræver minimal pleje og vedligeholdelse, sørg blot for at vande planten jævnlig og beskære den efter behag.  Når du sår studenternellike, skal du være tålmodig, da planten først blomstrer året efter såning. Det anbefales at så frøene om foråret for at nyde blomsterne mod slutningen af foråret året efter.

Studenternellike kan anvendes på mange forskellige måder. Du kan bruge den som kantplante, eller som prydplante i dit blomsterbed. Blomsten egner sig også godt som snitblomst, og kan med sine mange unikke farver, være med til at løfte dine buketter og dekorationer.

Insekterne heriblandt sommerfugle og bier, er vilde med studenternelliken, grundet blomstens unikke duft, som insekterne godt kan lide. Dette er med til at fremme biodiversiteten, da insekterne vil bestøve blomsterne og det gavner planter og afgrøders vækst positivt.

Så frøene udendørs fra maj til juli i blomsterbed eller krukker. Vær opmærksom på at blomsterne først vil blomstre fra maj til august året efter.    

Specifikationer:


Såtid: maj - juli.
Blomstring: maj - august.
Højde: 50 cm. 
Sådybde: 0,5 cm.
Planteafstand: 25 cm.
Rækkeafstand: 25 cm.
Indhold: ca. 0,1 g. frø. 
Etårig/Flerårig: Flerårig.

Specifikationer
Varenummer: TP15065
Mærke: Horti Tops

Om Horti Tops

Er du på jagt efter frø til blomsterbedet, højbedet eller køkkenhaven? Så er Horti-Tops vejen frem. Med over 700 forskellige typer grøntsags-, urte-, og blomsterfrø, finder du helt sikkert det du søger. Horti Tops har siden 1904 leveret spiredygtige frø til både professionelle gartnere og haveejere.

Skriv en anmeldelse!

Del dine oplevelser med andre kunder.

Kommentarer

Ingen anmeldelser. Del din indsigt med andre.

Fragt og levering