Tusindfryd mix, springer ud med flotte og store blomsterhoveder, der bliver kommer i flere forskellige farver bl.a. hvid, lyserød og rød. Planten er flerårig og bliver op til 20 cm høj. 

Planten trives bedst i fuld eller et delvis solrigt område, i veldrænet jord. Sørg for at vande planten regelmæssigt, hvor du kan trimme blomsten og fjerne de visne blade, da det er med til at holde blomstringen i gang.  

Blomsten har tendens til at selvså sig selv, hvor den vil smide små frøkapsler, fra blomsterhovedet af, hvor frøene vil spirer frem med nye flotte blomster året efter. 

Tusindfryd kan plantes langs græskanter, eller som prydplante i blomsterbed eller i kurve og krukker. Du også plante den i altankasse. 

Blomsten tiltrækker insekter til sig, grundet dens indhold af pollen og nektar, hvor insekterne vil bestøve blomsten, hvilket gavner biodiversiteten og dine andre planter og afgrøder.    

Så frøene udendørs i blomsterbed, krukker eller altankasser fra juni til august. den vil begynde at blomstre mellem april og juni. 


Læs om: Spiselige blomster - 27 blomster du ikke vidste kunne spises 
Læs om: Guide - Perfekte planter til højbed - urter, blomster og grøntsager


Specifikationer:


Såtid: juni - august.
Blomstring: april - juni.
Højde: 20 cm. 
Sådybde: 1 cm.
Planteafstand: 15 cm.
Rækkeafstand: 15 cm.
Indhold: ca. 0,10 g. frø. 
Etårig/Flerårig: Flerårig.

Specifikationer
Varenummer: TP15010
Mærke: Horti Tops

Om Horti Tops

Er du på jagt efter frø til blomsterbedet, højbedet eller køkkenhaven? Så er Horti-Tops vejen frem. Med over 700 forskellige typer grøntsags-, urte-, og blomsterfrø, finder du helt sikkert det du søger. Horti Tops har siden 1904 leveret spiredygtige frø til både professionelle gartnere og haveejere.

Skriv en anmeldelse!

Del dine oplevelser med andre kunder.

Kommentarer

Ingen anmeldelser. Del din indsigt med andre.

Fragt og levering