Mix af vilde blomster, springer ud i flere forskellige størrelser og former og kan blive alt fra gul, hvid, rød, blå, og lilla. Planterne vokser tæt op af hinanden og kan blive mellem 20-160 cm høj.   

Når du skal til at så frøene er det vigtigt at du gør det et solrigt sted i haven, i næringsrig jord. Sørg for at vande planten regelmæssigt. Husk at trimme og fjerne de visne blomster, da det er med til at holde blomstringen i gang.     

Blandingen giver et vild og naturlig mix af farverige blomster, som kan sås direkte i haven. Blomsterne egner sig også som snitblomster, hvilket gør dem gode at bruge i buketter, dekorationer, eller blot enkelte blomster i vaser. Står du med et stykke af din have, som du ikke rigtig ved, hvad du skal gøre ved, så kan du så dette mix af vilde blomster, og lade dem pynte i din have.     

Læs om: Blomsterblandinger - Det bør du vide

Med de mange forskellige slags blomster der springer frem, vil det automatisk tiltrække insekter til haven, heriblandt sommerfugle og bier, grundet blomsternes indhold af pollen og nektar. Dette giver insekterne en vigtig energi og fødekilde, hvilket fremmer biodiversiteten.

Så frøene fra marts til juni, hvor de vil blomstre fra juni til oktober. 

Læs om: Guide - Sådan får du vilde blomster i haven 

Specifikationer:

Såtid: marts - juni.
Blomstring: juni - oktober. 
Højde: 20-160 cm.
Sådybde: 0,5 cm.
Planteafstand: 15 cm.
Rækkeafstand: 25 cm.
Indhold: ca. 0,10 g. frø. 
Etårig/Flerårig: Etårig.

Værd at vide om produktet

  • Smukke flerårige sommerblomster 
  • Lang blomstringstid
  • Tiltrækker bier og sommerfugle
Specifikationer
Varenummer: TP14907
Mærke: Horti Tops
Blomstringstid: Juni, Juli, August, September, Oktober
Egenskaber: Insektvenlig
Højde: 100+ cm
Levetid: Etårig
Mængde: 10 g
Rækker til: 1-10 m2
Såtid: Marts, April, Maj, Juni

Om Horti Tops

Er du på jagt efter frø til blomsterbedet, højbedet eller køkkenhaven? Så er Horti-Tops vejen frem. Med over 700 forskellige typer grøntsags-, urte-, og blomsterfrø, finder du helt sikkert det du søger. Horti Tops har siden 1904 leveret spiredygtige frø til både professionelle gartnere og haveejere.

Skriv en anmeldelse!

Del dine oplevelser med andre kunder.

Kommentarer

Ingen anmeldelser. Del din indsigt med andre.

Fragt og levering