Almindelig rude har blågrønne, fjerformede blade, der er særligt for planten. Planten danner små, gule blomster i skærmlignende klynger i sommermånederne. 


Plantens gule blomster og duftende blade tiltrækker vigtige insekter som sommerfugle og bier. Insekterne samler nektar og pollen fra almidelig rude, som hjælper med at bestøve andre blomster.


Det er nemt at dyrke almindelig rude i veldrænet jord, hvor den tåler fuld sol. Planterne tåler let skygge, og kan også trives i næringsfattig jord. Almindelig rude er tørketolerant, og skal kun vandes efter behov.


Det skal bemærkes, at almindelig rude indeholder visse kemiske forbindelser, især furokumariner, der kan forårsage hudirritation. Samtidig egner almindelig rude sig ikke i haver med små børn.


Specifikationer:


Forspiring: marts - april.
Såtid: april - juli.
Blomstring: maj - september.
Sådybde: Strøs og tildækkes.
Højde: 100 cm. 
Planteafstand: 30 cm.
Rækkeafstand: 20 cm.
Indhold: ca. 0,5 g. frø.
Etårig/Flerårig: Flerårig.

Værd at vide om produktet

  • Høj spireprocent
  • Kvalitet siden 1904
  • Et kæmpe udvalg af frø
Specifikationer
Varenummer: TP11245
Mærke: Horti Tops

Om Horti Tops

Er du på jagt efter frø til blomsterbedet, højbedet eller køkkenhaven? Så er Horti-Tops vejen frem. Med over 700 forskellige typer grøntsags-, urte-, og blomsterfrø, finder du helt sikkert det du søger. Horti Tops har siden 1904 leveret spiredygtige frø til både professionelle gartnere og haveejere.

Skriv en anmeldelse!

Del dine oplevelser med andre kunder.

Kommentarer

Ingen anmeldelser. Del din indsigt med andre.

Fragt og levering