Asters Pompon Mix er en flot og farverig blomsterblanding, der bringer lidt fest ind i haven.


Planterne får en højde på ca. 50 cm. Det der virkelig gør dem iøjnefaldende, er deres tætte og fyldige blomsterhoveder, der nærmest er kugleformet. Kronbladene er tæt pakket, og det skaber en fyldig effekt. Farverne spænder fra lyserød, pink, rød og lilla.


Asters Pompon Mix er lette at dyrke og pleje. De trives bedst i godt drænet jord, og bør plantes i et område, der får tilstrækkeligt sollys.


Du kan så frøene direkte i haven efter den sidste frost. Planterne kræver regelmæssig vanding for at bevare jordfugtigheden, især i tørre perioder. Planten har tendens til at producere mange blomsterhoveder, og for at forlænge blomstringsperioden anbefales det at fjerne de visne blomster.


Asters er gode snitblomster, og er derfor gode at anvende i buketter.


Du kan også spise kronbladene, og giver et flot og dekorativt look i f.eks. dine salater. Læs gerne mere om spiselige blosmter her: Spiselige blomster.


Specifikationer:
Forspiring: marts - april.
Såtid: april - maj.
Blomstring: juli - september.
Højde: 50 cm.
Sådybde: 0,5 cm.
Planteafstand: 25 cm.
Rækkeafstand: 25 cm.
Indhold: ca. 0,5 g.
Etårig/Flerårig: Etårig.

Værd at vide om produktet

  • Høj spireprocent
  • Kvalitet siden 1904
  • Et kæmpe udvalg af frø
Specifikationer
Varenummer: TP14115
Mærke: Horti Tops

Om Horti Tops

Er du på jagt efter frø til blomsterbedet, højbedet eller køkkenhaven? Så er Horti-Tops vejen frem. Med over 700 forskellige typer grøntsags-, urte-, og blomsterfrø, finder du helt sikkert det du søger. Horti Tops har siden 1904 leveret spiredygtige frø til både professionelle gartnere og haveejere.

Skriv en anmeldelse!

Del dine oplevelser med andre kunder.

Kommentarer

Ingen anmeldelser. Del din indsigt med andre.

Fragt og levering