Fingerbøl Apricot beauty er en flerårig plante, der ofte dyrkes som en toårig. Den første sæson vokser planten og danner en tæt bundroset af løv, mens blomsterne springer ud i den anden sæson. Blomsterne er klokkeformede og har en smuk abrikosfarvet nuance.


Planten trives bedst i fugtig, veldrænet jord og foretrækker en delvis skyggefuld placering. Den kan dyrkes i staudebede, haver, eller endda i store potter på terrassen. Den kan nå en højde på op til 1,8 meter.


En af de mest skønne egenskaber ved fingerbøl er dens evne til at tiltrække bier og sommerfugle. Det er imponerende at se bierne flyve ind og ud af de klokkeformede blomster, hvilket er til glæde for børn og voksne.


Det er vigtigt at nævne, at selvom fingerbøl er en smuk plante, så er den også giftig, især dens blade og frø. Det er derfor vigtigt at være forsigtig og undgå indtagelse, især hvis der er små børn eller kæledyr i nærheden.


Specifikationer:


Såtid: juni - august.
Blomstring: maj - august.
Højde: 180 cm. 
Sådybde: 0,2 cm.
Planteafstand: 30 cm.
Rækkeafstand: 30 cm.
Indhold: ca. 0,5 g frø.
Etårig/Flerårig: Toårig.

Specifikationer
Varenummer: TP15089
Mærke: Horti Tops

Om Horti Tops

Er du på jagt efter frø til blomsterbedet, højbedet eller køkkenhaven? Så er Horti-Tops vejen frem. Med over 700 forskellige typer grøntsags-, urte-, og blomsterfrø, finder du helt sikkert det du søger. Horti Tops har siden 1904 leveret spiredygtige frø til både professionelle gartnere og haveejere.

Skriv en anmeldelse!

Del dine oplevelser med andre kunder.

Kommentarer

Ingen anmeldelser. Del din indsigt med andre.

Fragt og levering